Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

I ja se ložim na UI, Shuttle+ je vrh. Toliko hvaljeni i korisceni PowerAMP mi je bzvz, milion opcija od kojih skoro nista ne koristim. Bitno da pusta muziku, ima folder player, i tako to. Doduse i ne pamtim kad sam slusao muziku na telefonu, pogotovo na nexusima dobro poznatim po zvuku :d

Pozz ljudi, neka preporuka za galeriju slika, sa mogucnoscu da ima opciju da odaberem koje slike da mi prikazuje?

Prelistaj par strana unazad i naci ces.

Nasao, hvala. QuickPic i Piktures - Photo Video Gallery rade pos'o. :)

Ja probao mnoge i najbolji zvuk mi daje PowerAmp(subjektivno misljenje). Takodje jedan od retkih na kom mozes da skines cover za svaku pesmu manuelno, ako vec nema.

Poweramp za audio, QuickPic za slike, MxPlayer za video - po meni najbolja kombinacija.

Meni ovaj link ne može da otvori u ps

Probaj sa Tunnelbear. Ovako je kod mene,
uploadfromtaptalk1411592419580.jpg

Sad sam probao na PC sa TB i dobijem praznu stranu kao i ti (nisam se logovao na GP). Na telefonu, sa otključanim USA GP dobijem ovo što sam okačio!?

Poslednja izmena:
Verovatno prezvakano vise puta, ali ako je neko voljan ko se razume, da mi preporuci navigaciju za nexus 7 (2012) sa dobrim mapama Bugarske?

Meni lično power amp ima užasan UI, ja ga nikada nisam mogao koristiti.

Užasan u smislu komplikovan, da, ali dosta zavisi i od načina organizovanja muzike. Ja svoju importujem kroz DoubleTwist i puštam isključivo playlistu, koja je dinamička i koju iTunes i ja menjamo s vremena na vreme. Da moram da se petljam sa folderima kroz PowerAmp i meni bi bilo muka. Ovako, sa ovim kitkećim skinom, najlepši je.

a7a8a3u2.jpg

To sam i ja mislio da je za tablete, ali nisam bio siguran.

Sledece aplikacije su trenutno besplatne na Amazon appstore:
Threes, Swype, Sonic The Hedgehog 4 ep.2, Printershare Mobile print, Knots 3D, SketchBook Pro, Alarm Clock+, My Diet Coach pro, Another World, Quell Memento, Sworkit Pro, mSecure, Abyss: teh Wraiths of Eden full, mahjong Artifacts full, Hereos of Steel RPG elite, Genius Scan +, Earth & Moon in hd pro, Merriam-Webster's Third New International Pro.

Pa, ko nije ugrabio do sada neku od ovih apliakcije, eto prilike :)

Ja jos nisam nasao skroz krsten muzicki plejer. Najblizi tome je PlayerPro, PowerAmp ima neki muljav, bezveze UI i ergonomija nije bas najbolja. Probao sam prakticno sve plejere sa ocenom preko 4 i uvek su losiji od PP/PA a cesto i laguju. Zato sam sve obrisao i zadrzao se na walkman-u, UI mi je ok kao i brzina, stabilnost (ergonomija malo osakacena-nedovrsena, bar na mojoj prastaroj ICS verziji, nema ni neke nove opcije kao 4.1+) a zvuk je odlican.

Od manje poznatih app predlazem bar da se probaju:

DeaDBeeF Player
Sta znam, moze da prodje.

jetAudio Music Player Basic

A ovo cu danas da testiram (mada mislim da nema neke koristi)
Noozxoide EIZO-rewire™ E

http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=44770527&postcount=666

A VSP virtual-sound-processor delivers elemental premium sound, whether you are playing favorite (games, watching movie) or listening various genres of musics. The experience allows you to configure more than 4 sound elements (Deep, Warm, Bright, Clear) on your headphones or practical speakers with immersive VSUR, or set it to aggressive and powerful sound on your content...
This time we blended it with a powerful and sophisticated True Voice processor (Noozxoide NogicQ™), is an Q-free true voice processor. It allows you to change sound profiles for your headphone and typically music enthusiast has one or more headphones for listening differ musics. E Series has slightly less Limiter response compare to PRO Series which allows more aggressive sound.
Overall, delivers higher definition True Voice results audible signals with low latency, low noise, extremely low harmonics, tumble-crystal-clear high signal, unique-ty drive out high-driver equipment, pump-in 16k 16Bit/24Bit sampler beating result.
This is a full processor-based modeling series without any parametric filter. Be ready for the natural sound on your music, create heart-pumping. Every bit is amazing..

Poslednja izmena:
Ja sam oduševljen sa Jet audio! Jutros skinuo. Za sad mi je baš po meri. Nemam ni jednu zamerku. Naravno, zippyshare version

Ja sam probao dosta plejera, podesim sve kako mi odgovara i krenem da slusam i bude mi super. Onda tu istu pesmu pustim u Poweramp-u i smorim se koliko je to zapravo kvalitetnije.

Kad već isprobavate, probajte Beat - cloud & music player.

https://play.google.com/store/apps/details?id=de.stefanpledl.beat

Pušta muziku po folderima ili strimuje direktno sa raznih cloud servisa. Besplatan je, ali sa reklamom. Dev je svojevremeno delio na XDA besplatne vaučere za otključavanje verzije bez reklama.

Poslednja izmena od urednika:
Skinite PrinterShare sa Amazon-a dok je još free! Ja sam koristio piratsku verziju, ali ova je mnogo bolja. Odlična i vrlo korisna app!

Poslednja izmena:
Koje aplikacije su se pokazale kao najbolje iz vaseg iskustva za transfer celog imenika iz telefona i sa sim kartice na drugi novi android telefon?
Hvala unapred.

Koje aplikacije su se pokazale kao najbolje iz vaseg iskustva za transfer celog imenika iz telefona i sa sim kartice na drugi novi android telefon?
Hvala unapred.

Export imenika i onda import na gmail nalog ?

Moze li mi neko preporuciti pouzdanu android aplikaciju za booking smestaja po evropskim gradovima. Cuo sam da se ove aplikacije uveliko koriste, pa bih voleo da rezervisem smestaj na ovaj nacin.

Sledece aplikacije su trenutno besplatne na Amazon appstore:
Threes, Swype, Sonic The Hedgehog 4 ep.2, Printershare Mobile print, Knots 3D, SketchBook Pro, Alarm Clock+, My Diet Coach pro, Another World, Quell Memento, Sworkit Pro, mSecure, Abyss: teh Wraiths of Eden full, mahjong Artifacts full, Hereos of Steel RPG elite, Genius Scan +, Earth & Moon in hd pro, Merriam-Webster's Third New International Pro.

Pa, ko nije ugrabio do sada neku od ovih apliakcije, eto prilike :)

Hvala za info. ;) Znaci, koju god da uzmem od ovih, ona mi trajno ostaje vezana za nalog?

Da, kao da si je kupio.

Nazad
Vrh Dno