Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Whatsapp je poznat da nema dobru enkripciju , još samo fali da koristim neku third party app. I još kada kliknem na link na wa+ sajtu, bude na arapskom. :)

Svakako si u pravu, mada za WA aplikaciju nije ni bitno - ko ce da se bavi citanjem tvojih poruka?! Ali ni ja nikad ne bih instalirao neke alternative, kojih ni nema na PS, mogu da ukradu podatke sa bitnijih aplikacija.

Cenim, uvesce (WA) teme kad uvedu i voice calls, u paketu.

Instaliraj, pa vidi. Nije neka nauka. Wa+ ima vise opcija. Probaj.

Pa vec imam obican, reko da se ne drkam i brisem bezveze ako neko zna da mi kaze kakva je razlika.

koristim wa+,vizuelno moze bukvalno svaka stavka da se promeni,boja pozadine,slova,da li ce slika biti u krugu ili kvadratu,svaki kontakt moze da ima drugi wall,kakav oblacic na chatu,a ima i gotovih tema. i ono sto je meni najvise trebalo,moze da se podesi velicina filova koji se seruju jer se smanjuju po defaultu.nek doda jos neko,ako sam izostavila :)

294ef262a86786b3d11062a045caa8ef.jpg

http://www.benchmark.rs/vesti/samsu...i_od_google_ekosistema_pomocu_here_mapa-50895

Zanimljivo, šta li pokušavaju ?
Cenim da će pretraga i youtube malo da zeza :)

Poslednja izmena:
A sto je bitno da moze da se customizuje WA? Ne vidim ni jedan razlog zasto bih se drndao sa menjanjem boje slova i ostalih nebitnih stvari.
Meni WA sluzi da se cujem da nekim a ne da se divim izgledu.

Pa ako si zensko ili fenser odgovor se sam namece.. ;)

A sto je bitno da moze da se customizuje WA? Meni WA sluzi da se cujem da nekim a ne da se divim izgledu.
Svima nama WhatsApp sluzi za to ali neko mozda ima svetao UI pa hoce neku svetlu temu, neko mozda ima Amoled ekran pa fura neki crn UI i treba mu tamna tema, itd...

Ma to vojkan provocira uvali crva i svi kao nešto podešavaju i šminkaju A i on sam sve drži na defoltu hahaha

Primećuje se da se u Srbiji viber bolje zapatio nego wa.. Bem li ga, valjda zbog poziva, il' zbog ljubicaste boje :D

Ja viber ni nemam instaliran na mob,mislim da sam ga samo jednom drzao 2 dana i to pre par god.

meni je smetalo pre sto wa kompresuje slike cak i preko wlana i nema nikakva podesavanja da se to promeni.sad kad sticajem okolnosti nemam wlan,smeta mi sto viber ne kompresuje slike,pa sharujem preko wa il mogu da se zezam da ih sama smanjujem..

Ja jedino viber držim jer ima više drugova njega, i zato što ima za komp pa mi lakše da se dop.

Primećuje se da se u Srbiji viber bolje zapatio nego wa.. Bem li ga, valjda zbog poziva, il' zbog ljubicaste boje :D
Jer kod nas ljudi ne shvataju koncept Less is more. :D
Ne koristim viber, jer pored sms, whatsapp, Hangouts, maila i Skype ne vidim razlog da i njega imam. Kome trebam može da bira. Ili da zove.

Ja imam Viber jer su mi tražili da im bude lakše da pišu. Inače ga nisam ni držao. Još kad krenuli da mi pričaju šta je... Da, znam šta, verovatno duže od vas... Imam WhatsApp koji sam zadnji put koristio mislim pre četiri meseca, ili više. Svi preferiraju Viber.
Mada ja volim više Skype, u njemu možeš da promeniš poruke, nakon slanja. Što je korisno za ispravljanje grešaka. A FB ne koristim.

Mail vise niko ne koristi, hangouts je po meni los (talk mi je bio bolji 100 puta) a i niko ziv ga ne koristi, skype isto niko ne koristi na telefonu. Jedino viber i wa imaju svi. Zato imam instalirana samo ta dva, sto bi imao jos tri dodatne app koje aktivno koristi mali broj ljudi.

@ Tetsuo

'Less is more' bi bilo da koristis Viber i njime zamijenis sve te aplikacije koje si pobrojao. :)

Mail vise niko ne koristi, hangouts je po meni los (talk mi je bio bolji 100 puta) a i niko ziv ga ne koristi, skype isto niko ne koristi na telefonu. Jedino viber i wa imaju svi. Zato imam instalirana samo ta dva, sto bi imao jos tri dodatne app koje aktivno koristi mali broj ljudi.

Ja jedino FB+messenger i Skype koristim :)
wa ne vidim potrebu, ionako imam preko 1000 poruka koje ne mogu da potrošim sa postpaid paketa ...
Dosta ljudi iznam koji su imali problem sa viberom dok to sa skajpom nije slučaj.

Nazad
Vrh Dno