Ja iscistim onda kes i ram i onda moze.Jel vam se desava greska pri instalaciji nekih aplikacija, error 403? Pokusavam da apdejtujem Subway Surfers vec 10 puta i izbacuje mi tu gresku. Probam neku drugu aplikaciju, prvo izbaci neku gresku cini mi se 941 pa iz drugog pokusaja hoce, ali Subway Surfers nikako. Uspeo sam iz windows browsera da instaliram, ali sa telefona nikako.
Meni se ponekad dešava 941 na tri različita uređaja(nexus 7, s3,idol x) i različiti akaunti, počelo pre nekih 10ak dana.Jel vam se desava greska pri instalaciji nekih aplikacija, error 403? Pokusavam da apdejtujem Subway Surfers vec 10 puta i izbacuje mi tu gresku. Probam neku drugu aplikaciju, prvo izbaci neku gresku cini mi se 941 pa iz drugog pokusaja hoce, ali Subway Surfers nikako. Uspeo sam iz windows browsera da instaliram, ali sa telefona nikako.
Veoma cmčesto 941 grešku mi izbaci i iz drugog puta hoće.Jel vam se desava greska pri instalaciji nekih aplikacija, error 403? Pokusavam da apdejtujem Subway Surfers vec 10 puta i izbacuje mi tu gresku. Probam neku drugu aplikaciju, prvo izbaci neku gresku cini mi se 941 pa iz drugog pokusaja hoce, ali Subway Surfers nikako. Uspeo sam iz windows browsera da instaliram, ali sa telefona nikako.
Ne pitaj me zasto jer ne znam, meni wa+ ne klizi nekako kao oridjinale, pa me smorio.Whatsapp+ alo, koliko puta treba da pišem![]()
B(r)atee, mogao bi malo vise da se kreces medj' mladima, ovo ono ako nisi mator...A sta je to.. ?gde se skida.. ? Ja samo znam za obicni wa
![]()
Hvala puno. Problem uspjesno rijesenApp info za Chrome i imaš dugme clear defaults. Tamo gde radiš force stop clear data itd
Ma istripovao si se... Eventualno isključi njegove custom animacijeNe pitaj me zasto jer ne znam, meni wa+ ne klizi nekako kao oridjinale, pa me smorio.
Moguce je i da imam krsh-fon.
B(r)atee, mogao bi malo vise da se kreces medj' mladima, ovo ono ako nisi mator...![]()
RadiRadi li wa+ na 4.4.4 ja ne mogu da instaliram, skinuo sam 6.15 full
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari