Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Vratili su staru verziju na Play Store, i mene je to nerviralo.

Jel moze nekako da se predje na taj poboljsani whatsup, ali da ne izgubim chetove iz ovog obicnog, tj da ih prebacim u novu aplikaciju?

Sačuvaj folder whatsapp pre instalacije, mada mislim da će automatski sačuvati.

Jel vam se desava da kad zovete preko Vibera da vas sagovornik ne cuje, a ni vi njega? Ili ja zovem nekoga, a taj se javi, ja ga ne cujem, a jos uvek kod mene zvoni? Probao sam na kevinom Coolpad F1 i ovo se desava, a isto se desava i na tabletu. Mislio sam da je nesto do nas, ali sinoc mi ujak rece da se i njemu isto desava. Nesto do vibera ili sta?

Ne znam meni bilo sve ok kad sam pričao na relaciji Grčka - Srbija i to sam ja još bio na 3G-u. Možda baš si u tom trenutku pričao kad ne radi potrefilo se, meni ok sinoć radilo.

Ne znam sta čekaju ovi iz Vocapa sa ubacivanjem Dark teme.. U kom su fazonu, to je bas korisna opcija :).

Barem pozadinu možeš da promeniš :p

Sta vredi kad ne moze message list, to mi dodje nekako resenje napola :)

Whatsapp+ alo, koliko puta treba da pišem :D

A sta je to.. ? ;) gde se skida.. ? Ja samo znam za obicni wa :)

Gde se nalaze ova podešavanja po kojima treba da se čeprka da bi Greenify radio i na nerutovanim uređajima?
uploadfromtaptalk1409332512888.jpg
A, našao! Mogu da se zakunem da malopre nisu bila tu.

Poslednja izmena:
Jel vam se desava greska pri instalaciji nekih aplikacija, error 403? Pokusavam da apdejtujem Subway Surfers vec 10 puta i izbacuje mi tu gresku. Probam neku drugu aplikaciju, prvo izbaci neku gresku cini mi se 941 pa iz drugog pokusaja hoce, ali Subway Surfers nikako. Uspeo sam iz windows browsera da instaliram, ali sa telefona nikako.

Jel vam se desava greska pri instalaciji nekih aplikacija, error 403? Pokusavam da apdejtujem Subway Surfers vec 10 puta i izbacuje mi tu gresku. Probam neku drugu aplikaciju, prvo izbaci neku gresku cini mi se 941 pa iz drugog pokusaja hoce, ali Subway Surfers nikako. Uspeo sam iz windows browsera da instaliram, ali sa telefona nikako.
Ja iscistim onda kes i ram i onda moze.
Ne znam sta je tacno problem?

Meni se ponekad dešava 941 na tri različita uređaja(nexus 7, s3,idol x) i različiti akaunti, počelo pre nekih 10ak dana.

Veoma cmčesto 941 grešku mi izbaci i iz drugog puta hoće.

Da i meni vec nekih 10ak dana. Ja vec po automatizmu par puta krenem i prekinem da skidam aplikaciju.

Poslednja izmena:
Sta je ovo 4.4 ne da da se blokira sms?!?

Radi li wa+ na 4.4.4 ja ne mogu da instaliram, skinuo sam 6.15 full

Ljudi imam sredjene wallpapers po temama. Sve su u portret modu HD. Mogu da vam okacim pack ako zelite?!

Okači. Fala unapred

Nazad
Vrh Dno