Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

U nova settings udjes u Gestures and buttons, pa prva opcija :)

Napravili ste konfuziju. Kako se podešava double tap na status bar za zaključavanje u Nova launcheru korak po korak?

Ako imas nova prime i screen off and lock.
Nova settings> gestures and buttons> double tap> i nadjes medju aplikacijama screen off and lock.
Tako kad namestis dva puta tapnes po ekranu ( i po status bar-u takodje ;)) i zakljuca se fon.

Sad sam skontao da moze doble tap na notification bar samo sa ovom app.

Poslednja izmena:
Koja bese verzija facebook-a koja ne zahteva mesenger? I gde naci te starije verzije? Znam da je neko postavio skoro ali ne mogu da nadjem...

Lepa aplikacija ovaj wally ali ne radi kako treba u expanded desktop modu. Jel se dešava još nekome ovo?

Prilozi

• uploadfromtaptalk1408868475714.jpg
    uploadfromtaptalk1408868475714.jpg
    60.6 KB · Pregleda: 278
Vrati se na taj trending koji je prvi. Pa nazad na search i trebalo bi da dobiješ bug.

cfdefd727f6da83499a61f0202079184.jpg
I kod mene se javlja isti bag. S2 je telefon, ako to ima neke veze.

Je l vama radi novi 4square ? Meni crashuje cim pokusa da otkrije lokaciju ,tako da proxy otpada :(

Jeste zanimljiva, isprobah je pre neki dan. Ali deluje praktičnije i zanimljivije na demo snimku. Uživo... Nisam nešto oduševljen. :)

Može neko malo da opiše kako koristi aplikaciju Flipboard, ako neko koristi? :)

edit: Koje su prednosti npr chomp i textre u odnosu na 8sms?

Poslednja izmena:
Imam jedan "problem" koji me užasno nervira. Dok sam koristio stari Android telefon bilo mi je uključeno auto backup photos na Google Photos. Prešao sam na iPhone i onda sam se vratio na Android i kada sam povezao nalog pojavile su mi se te slike (1000+ slika). Nikako ne mogu da ih obrišem, verovatno mogu da se obrišu ali kako? :D

Iz Google+ aplikacije, tab photos ili albums

Hvala, ali samo što sam napisao post našao sam opciju :D

Edit: U Google Photos sam obrisao sve, ali i dalje imam u Gallery folder "Auto Backup" sa tim slikama koje sam obrisao.

Poslednja izmena:
Može neko malo da opiše kako koristi aplikaciju Flipboard, ako neko koristi? :)

edit: Koje su prednosti npr chomp i textre u odnosu na 8sms?
Flipboard, pa npr dodaš neka interesovanja, tipa fudbal, Android i fotografija... I on ti lista vesti vezane za to.
A možeš I striktno neke sajtove da pratiš tipa android authority npr.

Ja sam dodao neke sajtove za fudbal, design, android itd.
-

Ne znam da ti nabrojim razlike jer se ne sećam više, duže vreme koristim Textra, po meni najbolja sms app, brza, minimalna, a ipak ima sve što ti treba. Ništa te ne košta, probaj..

Za one koji koriste Viral...

Jel ni vama ne radi horizontalni i vertikalni skrol za motanje klipa i jacinu zvuka kada pustite klip u pop-up prozoru?
Radi ako se pusti u aplikaciji (u full screenu), ali ako je pop-up prozor (takodje u full screenu) onda ne reaguje.

Jel bila mozda ranije prica u ovoj temi o aplikacijama koje imate na fonu tipa "must have" i slicno top 10..

Za one koji koriste Viral...

Jel ni vama ne radi horizontalni i vertikalni skrol za motanje klipa i jacinu zvuka kada pustite klip u pop-up prozoru?
Radi ako se pusti u aplikaciji (u full screenu), ali ako je pop-up prozor (takodje u full screenu) onda ne reaguje.

pa to je valjda normalno, tako pomeraš popup prozor.

Ima li neko od vas problema sa Skype-om? Rade mi poruke a ne radi audio i video poziv. Odzvoni jednom i baci me nazad u glavni meni.

Vrh Dno