Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Nemam. Ima samo View Type i tamo tri opcije: customizable grid (sto je i podeseno), alphabetic grid i alphabetic list. Nista od toga mi ne resava nijedan od navedena dva problema :(

Stavis alphabetic grid i to je to, lepo ti poredja

Zato se koriste glavni ekrani. :)

Nije mi to resenje :(
Hocu da mi budu lepo organizovane a ne da lutam (igrice pored igrica, ono sto stalno koristim na prvoj strani...)

Jesi li razmislio o tome da uzmes neki launcher koji moze da pravi tabove u app drawer? Na primer Nova. Pa stavis jedan tab da ti budu najcesce koriscene aplikacije, drugi igrice itd.

Jes, pa drzis 150 aplikacija na hs-u ko iPhone da imas :)

Kad vec imate ekrancine i silne piksele valjda je normalno da skockas hs kako treba a ne milion ikonica.... cc :p

Ja od kako imam T9 App Dialer u drawer ulazim samo greškom.
U Apexu mi se on poziva pokretom prsta na gore, čuknem 2 prva slova i voila.

Nije mi to resenje :(
Hocu da mi budu lepo organizovane a ne da lutam (igrice pored igrica, ono sto stalno koristim na prvoj strani...)

Pa čekaj, kako će telefon to automatski da radi, da čita misli ili kako već?
Stavi lepo Action Launcher, svaka aplikacija ti je dostupna za sekund plafon + imaš foldere/covere

Za sta da cita misli?
Pitao sam kako da se zakljuca raspored. Znaci kada ga podesim da mi se vie ne setaju aplikacije svaki put kada im padne na pamet da se apdejtuju. Ja cu ih sam rasporediti, jedino sto trazim jeste da ostanu tamo gde ih stavim. Nije valjda da mnogo trazim...

A za koju aplikaciju to pitas? To se ni na jednom launceru ne desava.

Neki predlog za zamenu Fb app? Nemoguce je izdrzati i na tabletu messanger, oba uredjaja zvonvkaju kada stize poruka nisu uopste sonhronizovali kao viber recimo da ako imas na vise uredja i pogledao si najednom da ti ne stoji na drugom notifikacija kao da nisi...

Pitam za sve aplikacije. Rekoh da imam stock launcher. I sve aplikavije koje instaliram idu u app drawer na poslednje mesto. Problem je sto se pri svakom apdejtu ikonica te aplikacije premesti na poslednje mesto u poslwdnjoj strani, ostqvljajuvi za sobom prwzan prostor.

Eno, javio se i wwwz i kod njega je isto, kod brata takodje. Dakle nije do mene.

Instaliraj novu ili apex, jer ja ovaj tvoj opis nikad ne doživeh.

Hvala ti. Probacu drugi launcher pa cu videti. Jel ima jos neki osim pomenuta dva koji bi valjalo probati?
Kad vec isprobavam...

Moze preporuka za neku jednostavnu i brzu search aplikaciju, da mogu da izbacim vidzet na pozadinu i da prilikom kucanja odmah izbacuje ponuđene rezultate, mislim na ovo
uploadfromtaptalk1408650482799.jpg

Neki predlog za zamenu Fb app? Nemoguce je izdrzati i na tabletu messanger, oba uredjaja zvonvkaju kada stize poruka nisu uopste sonhronizovali kao viber recimo da ako imas na vise uredja i pogledao si najednom da ti ne stoji na drugom notifikacija kao da nisi...

Tinfoil for Facebook

u google settings/location ugasiš location reporting
google settings - ikonica u draweru, ne po opcijama telefona

Jel se jos nekom mnogo sporo pali youtube? Od zadnjeg apdejta mi treba 4-5 sekundi da udje u aplikaciju.

Šta treba da ugasim u setovanjima telefona da me Google locations više ne prati? Nešto sam upalio pošto vidim da me ima samo u zadnje sve nedelje na locations.
https://maps.google.com/locationhistory
Ja skoro bio na toj stranici i nemaju nikakav info o mom kreranju zadnjih par god :) sreca sto odmah gasim location reporting i sve sto ima veze sa tim stvarima :)

Mislim znam da oni ako hoce opet mogu da prate ali makar da me nemaju u ovoj bazi..

Poslednja izmena:
Ja skoro bio na toj stranici i nemaju nikakav info o mom kreranju zadnjih par god :) sreca sto odmah gasim location reporting i sve sto ima veze sa tim stvarima :)

Mislim znam da oni ako hoce opet mogu da prate ali makar da me nemaju u ovoj bazi..

Pa da to je mozda vise ovako opcija ako oces sam sebe da pratis :D

to je za google now recimo, ako uhvati patterne tvog kretanja javlja ti stanje na toj ruti i koliko će ti vremena trebati da je pređeš (kuća-posao npr) i sl

Nazad
Vrh Dno