Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Imam jedno pitanje u vezi google chrome, ranije kad udjem u program dobijao sam odma veliki google search bar da trazim sta mi treba a sada imam klasične thumbnailove sajtova na koje sam išao (vidi sliku ) , ima li načina vratiti search bar na ulasku u chrome?
jajy6any.jpg

Našao sam ako nekoga interesuje http://m.blogs.computerworld.com/an...roid-start-page?mm_ref=https://www.google.rs/

Jel ima neka aplikacija na fazon FolderSync-a ali da radi preko lokalne mreže? Ideja je sledeća: namestim sharing folder na kompu i sve što se stavim u taj folder nek se automatski sinhronizuje sa telefonom? Mislim da imam normalan upload ne bi ni FolderSync predstavljao problem ali imam samo 2mbps Upload...

Pošto sam sestru jedva naučio da pesme prebacuje na fon preko UMS a sad je kupila novi telefon koji ima MTP pa dok joj opet objasnim šta i kako procice me volja...

dropsync meni resava stvar. Imam pro verziju tako da mogu vise foldera ali ako ti treba samo za jedan folder onda i obicna resava stvar.

Pitao sam za program koji to radi preko lokalne mreže a ne preko cloud servisa.

Jel ima neka aplikacija na fazon FolderSync-a ali da radi preko lokalne mreže? Ideja je sledeća: namestim sharing folder na kompu i sve što se stavim u taj folder nek se automatski sinhronizuje sa telefonom? Mislim da imam normalan upload ne bi ni FolderSync predstavljao problem ali imam samo 2mbps Upload...

Pošto sam sestru jedva naučio da pesme prebacuje na fon preko UMS a sad je kupila novi telefon koji ima MTP pa dok joj opet objasnim šta i kako procice me volja...

Folder Sync radi preko lokalne mreže, samba share.

A što jednostavno ne kucaš odmah pojam za pretragu u polje za adresu i miran si. Ja bih i voleo to više nego slike animaciju onog velikog searcha koji mi je default sada.

Navika, mada kapiram da možeš da isključiš NTP ako ti se ne svidja

Da li je moguce one filmove sa showboxa skinuti direktno na memorijsku karticu i kako?

SyncMe koristim na vise uredjaja, radi kao sat. Ja sam ga podesio da sinhronizuje kada sam u kucnoj mrezi i na punjaču.
Pored slika, koristim ga bas za muziku, da na vise uredjaja budu iste pesme.

Poslednja izmena:
Да ли има нека апликација за уређивање PDF садржаја? Копирање текста, итд.

pored watch now ti stoji download, zar ne?
edit
ili si ti mislio kako da ti ne skida na internu mem tel, nego na sd?

Poslednja izmena:
Pre par meseci pominjana aplikacija za foto editing, sećam se da ima u portret modu neku, recimo, DOF korekciju. Može neko da se seti naziva? Treba da je koristim na Samsung stock Kitkat romu
EDIT: Perfectly Clear

Poslednja izmena:
Alli ostao sam skoro bez memorije,pa pitam

Pa prebaci nesto na externu memorijsku pa skidaj dalje ??

Jel zna neko neki app za gasenje noise reductiona prilikom telefoniranja posto nemam tu opciju na androodu 2.3.5 ?

Otkud znas da uopste ima noise reduction? Mislim to je prilicno mator telefon...

Samsung Galaxy S Plus - trebalo bi da ima posto mi se javlja onaj cuveni eho.

Mislim da GS+ ima update na 4.0.4 ili cak 4.1.2, mada mozda da ides na neki CM da mu flesnes i onda imas i noviju ver. androida i tu opciju.

Pogledaj kad otvoris dialer > settings > da vidis da nema tamo

Ne mogu sad da se setim kako je pre bilo na 2.3 kad sam imao Samsunga.

Нешто као кроз маглу се сећам да је баш ту била та опција када је један другар то гасио...
Само нисам сигуран да ли је био на 2.3
Едит
Или беше када када крене разговор па се нађе та опција...

Poslednja izmena:
U opcijama ne postoji nigde - gledao sam vise puta. Nije rootovan telefon inace.

U najgorem slucaju cu da ga rootujem posto sam ga dao caletu ali mi on kuka kako njegovi sagovornici imaju eho kad pricaju sa njim. Moze i neki provereni root sa SGS+ posto ne znam koji je bezbedan... Probacu ovu aplikaciju sto je poolmaker okacio.

Mislim da GS+ ima update na 4.0.4 ili cak 4.1.2, mada mozda da ides na neki CM da mu flesnes i onda imas i noviju ver. androida i tu opciju.

Ne mogu sad da se setim kako je pre bilo na 2.3 kad sam imao Samsunga.
Nema update. Upravo proveravam.

Vrh Dno