Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

A gde je srpski?
uploadfromtaptalk1405022261121.jpg
Ne znam što su duplirani atačmenti

Prilozi

• uploadfromtaptalk1405022289590.jpg
    uploadfromtaptalk1405022289590.jpg
    111.5 KB · Pregleda: 297
  • uploadfromtaptalk1405022306671.jpg
    uploadfromtaptalk1405022306671.jpg
    76.5 KB · Pregleda: 293
Poslednja izmena:
Moguće je da je neophodno učešće u beti.
ama6y9uh.jpg

To je to. Morao sam da postanem tester. Stvarno dobro ispravlja samo zahteva naviku.

Bogami, ja sam im poslao mail tražeći QWERTY bez naših slova.

Bogami, ja sam im poslao mail tražeći QWERTY bez naših slova.

Swype? Pa imas da podesis kakvu tastaturu hoces (QWERTY, QWERTZ, Srpski i jos jedna AERTZ, ili tako nekako). Karakteri sa kvacicom su dostupni kad zadrzis malo duze odredjeni karakter.
Za Swiftkey ne znam da li ima, nju sam probao samo na kratko.

ima li još neka tako dobru predikciju kao swift? ja koristim mixed input. engleski layout ali nudi srpske reči. to mi je idealna kombinacija...

ima li još neka tako dobru predikciju kao swift? ja koristim mixed input. engleski layout ali nudi srpske reči. to mi je idealna kombinacija...
I ja isto. Navikao sam se i sad mi je super.

Cuo vas covek da pricate o tastaturama pa resio da vam pomogne :d

Mada prica uzasno brzo i glasno sa jakim istocnoevropskim naglaskom.

Sa kojom app mogu da podesim takt procesora da mi bude stalno na istoj frekvenciji ? ja sam skinuo SetCpu i podesim takt na maksimum, ali mi posle nekog vremena vrati takt kako je bio na pocetku.

Probaj preko Trickster MOD-a. Možda obara takt kako bi spustio temperaturu. Koji model je u pitanju?

Mora i governor onda da se stavi na performance uz namestanje takta.

U pitanju je Xperia T, telefon je rutovan... I namestio sam governor na performance, ali opet obori takt procesora.. Pre nego sto udjem u neku igru ja podesim takt na 1500 mhz, i lepo radi, ali posle nekog vremena igrica krece da baguje i da koci, ja udjem u setcpu i vidim da mi oborilo takt na 1026 mhz

Obara zbog zagrevanja. Pokušava da se ohladi. Sigurosni mehanizam.

CPU & GPU throttling.
Sigurno igras zahtevne igre :cool:

meni je on bio konfuzan. koristim cpu master pro. extra je i radi kao doxa.

A.I. Type keyboard mi izbacuje gresku kada hocu da instaliram srpski jezik. Zna li neko moguce resenje? uploadfromtaptalk1405110092711.jpg

I meni je plus i nece, pojma nemam do cega je.

Imam jedno pitanje u vezi google chrome, ranije kad udjem u program dobijao sam odma veliki google search bar da trazim sta mi treba a sada imam klasične thumbnailove sajtova na koje sam išao (vidi sliku ) , ima li načina vratiti search bar na ulasku u chrome?
jajy6any.jpg

Da li neko ima probleme sa gtalk ovih dana? (Obican, ne hangouts.)

ok je songza, ali joj fali malo personalizacije. ima dosta stanica, ali tesko je naci bas savrsenu.
ja sam presao na pandoru zbog toga, mada pandora ume da bude repetitivna ako se ne dodaju novi izvori redovno.

Izgleda da je u pitanju xposed i xPrivacy. Kada ga uklonim sve radi kako treba.
U podesavanjima xprivacy je gtalk potpuno slobodan i bez ogranicenja, ali ga opet blokira.

Nazad
Vrh Dno