Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Dobra je tastatura sa xperia honami uredjaja, ima na xda port. Sve ostalo nije vredno pomena. Ili se vrati na predhodnu verziju.

^ Mnogi se žale na rad poslednje verzije SwiftKey-a. Baš čitah juče po netu. Nešto su zeznuli. :)

Dobra je tastatura sa xperia honami uredjaja, ima na xda port. Sve ostalo nije vredno pomena. Ili se vrati na predhodnu verziju.
Probacu da vidim kakva je ta. Valjda ce da izbace neki update da poprave to.

Pa, i nisu odavno. Meni za sada opasno smeta što smajli meni ostaje aktivan i kad ukucam smajlija. A hvala Bogu, imam još uvek ovaj stari raspored srpski QWERTY, pa ga šaltam između telefona.

E radi sve super ne svirajte ☺
Samo da legne ona minimal tema i bombona...

Polako, biće neki apdejt valjda. Meni je baš legla ova tastatura.
Meni vuče 38mb rama.

Poslednja izmena:
Sofa će meni odraditi i svetsko. Ubacili su poseban segment i sve što mi treba je tu.

Transparent proxying? Moguće, ja ga samo tako i koristim :)

U Amazon Appstore-u ima da se podesi da recimo sve preko 10mb skida preko wifi. Da li GP ima slicno podesavanje? :O

Ima samo Update apps over WiFi only. Ali baš takve opcije nema.

Preporuka za aplikaciju za praćenje FIFA SP?

Forza

@ SwiftKey priča
Meni ne laguje dok ne uđem u ekran za smiley. Onda počne.
Inače, sviđaju mi se nove teme. Nickel je za sada favorit. Mada su i spotlight ok (samo fali to što na njima ne vidim alt simbol).

Da, znači haos kako laguje kad zadržiš enter i dok ne udje u smiley-e...

Što se tiče alt simbola meni je ono ok, već napamet znam gde su, pa mi je ovo dobro clean look... Trenutno mi je prvi pick i koristim spotlight blue... Slaže mi se uz temu evolve sms-a. :)

Meni se uz sve slaže default tema

Meni vuče 58mb, malo smara, stara verzija je išla do 39

Aplikacija za promenu glasa prilikom poziva. jel postoji i koja je dobra, na gugl mi izbacuje milijardu rezultata

Onefootball app za svetsko prvenstvo u fudbalu,ima i posebna verzija Onefootball brasil

Meni SwiftKey vuče 45mb ram-a, nema nikakvog laga, ali pojedinima ne stižu ovi novi smajliji već im prikazuje samo kockicu u sms-u

To je verovatno do njihovih telefona ili SMS aplikacija...

Koristim Orbot, sve uradim kako treba, US ip adresa mi je ... force stop GP, clear data, udjem u store i opet vidi nas, gde gresim?

Imam aplikaciju D3GO i naravno kada je pokrenem da gledam TV kaze mi iskljucite rutovanje... Neko zna kako da resi ovaj problem?

Ja koristim hide my root i sve prodje ok. Samo isprati upustvo u aplikaciji i to je to

Vrh Dno