Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Ma šta će ti to, stavi na home screen ono što najčešće koristiš i gotovo :)

Ma šta će ti to, stavi na home screen ono što najčešće koristiš i gotovo :)

Pa nije to problem, al' ono malo je glupo da to ne moze xD

Jos nekako da promenim lockscreen, da bude lep kao launcher..

Poslednja izmena:
Možda i ima, ali meni to nikad nije trebalo pa ne znam ni gde da tražim tu opciju.
A ja inače koristim prime verziju koja ima mnogo više opcija.

Treba mi pomoc oko facebook grupe. Nigde u podesavanjima nisam uspeo da pronadjem opciju da kad u toj grupi stigne novi komentar da dobijem sms poruku sa obavestenjem o tome. To ima kad mi neko posalje pp ili komentar na sliku i slicno,ali za grupu to nisam nasao.
Da li postoji neka aplikacija za ovo? Ako postoji molim za naziv.

To se sve podesava u podesavanjima naloga na fb. Nema gde drugo biti.

A da li postoji neka aplikacija koja sluzi samo za facebook grupe? U podesavanjima za fb nalog toga nema za grupe,samo za osnovne stvari kao sto su pp poruke i slicno.

Koliko vidim ovo je samo kad sam ja admin grupe sto ovde nije slucaj. To je zatvorena grupa,neki decko je admin koji tu postavlja tipove za kladzu,svrha svega je sto on postavi neki tip u 12h za mec koji se igra u 13h a ja tad na poslu i to ne vidim,mislio sam da to moze nekom aplikacijom da se poveze pa da mi stigne poruka koju on pise u grupi na telefon...

Poslednja izmena:
Vidi da li ti možda IFTTT.com može za to pomoći. Napraviš možda neki "recept" tamo, da kupi sve poruke, pa da ti šalje mail ili nešto drugo.

Imaš import podešavanja, nemaš brige nikakve ;)

Znaci uradim backup podesavanja ? I onda mogu da eksperimentisem sa ostalim launcherima?

Sta da radim za lockscreen?

Pa nađi neki drugi...
Dodol lockscreen npr.

Meni radi dobro...

Vratio sam ga i ja sada, pa ce mo videti...

Gde mogu da nadjem sliku iz HD Plane Lite-a sto ima u wallpaperima? Hocu nju da stavim za lockscreen image..

Skineš app, izvučeš je iz data/app, otvoriš je, nadjes u njoj wallpaper i izvučeš i to je to ;)

Skineš app, izvučeš je iz data/app, otvoriš je, nadjes u njoj wallpaper i izvučeš i to je to ;)

Kako to? Usao sam u data/app i kopirao je u neki drugi folder, i sada kada hocu da je otvorim otvara kao da je instaliram ponovo...

Probao sam sve navedene aplikacije i zadržao sam se na Total Commander-u. Jednostavan sa svim opcijama, ima i USB-Stick plugin.

Poslednja izmena:
Moze neko hitno da mi da gde da skinem mape za igo primo? Ima profesor neki gps i trebaju mu nove mape. Gde skinuti i sta raditi? Ne znam ni koja je verzija igo-a. Jel moze tu isti zajedno sa mapama da se ubaci neka nova? Kako i sta raditi?

Mape su iste i za win i android. Potrazi po torrentima, ima ih samo tako

A jel ima veze verzija programa sa verzijama mapa? Msm jel moze da se desi da ta mapa zahteva odredjenu verziju programa?

Do sada nije bio takav slucaj, barem sve mape koje sam probao rade na svim verzijama. Ja mape sa androida stavljam na SD u staru prestigio navigaciju (win ce) i to sve radi.

Do sada nije bio takav slucaj, barem sve mape koje sam probao rade na svim verzijama. Ja mape sa androida stavljam na SD u staru prestigio navigaciju (win ce) i to sve radi.

Pa da, i ovde ubacujem na memorijsku pa onda u gps...

Poslednja izmena:
A jel ima veze verzija programa sa verzijama mapa? Msm jel moze da se desi da ta mapa zahteva odredjenu verziju programa?
1. Sve mape rade za sve verzije programa.
2. Vazno je samo da skines rezoluciju programa koja odgovara rezoluciji tvog uredjaja.
3. Programe sa raznim rezolucijama, mapama (obicne i raster, POI...) , customizacijom... imas na EUC-u. Kao i svu pomoc ako imas, ili bude, nekih nedoumica :)

Poslednja izmena:
Vrh Dno