Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Pa pretpostavio sam...znaci VPN je generalno za jednokratnu upotrebu, pa sta stignes da skines i platis taj dan to je to. Bas bezveze.

Jos nesto. Jel moze da se instalira jedna aplikacija na dva telefona, ako je kupim na jednom telefonu da je prebacim na drugi? Mislio sam onda kod devojke da kupim neke aplikacije, da ostanu i njoj i da ih ja prebacim kod sebe. Jel probao neko nesto slicno?

Poslednja izmena:
Pa zavisi, nekome zaključaju odmah, a nekome ne...
A zašto je tako, to niko ne zna.

Možeš da kupiš i onda instaliraš na više uređaja. Dodaš na njen fon svoj nalog, pa možeš sa weba da pošalješ instalaciju na njen fon, a može i ona da skida sa PS-a.

Jos nesto. Jel moze da se instalira jedna aplikacija na dva telefona, ako je kupim na jednom telefonu da je prebacim na drugi? Mislio sam onda kod devojke da kupim neke aplikacije, da ostanu i njoj i da ih ja prebacim kod sebe. Jel probao neko nesto slicno?

To se zove piraterija. :)

Ne mora biti piraterija, ja imam Google TV koji ima moj nalog na sebi, a ne moram biti jedini njegov korisnik.
Na kraju krajeva, mogu da dam i nekome svoj telefon na korištenje, sa svim svojim programima :) Možda doduše ipak treba pročitati sitna slova u GPS ToS-u :D

Voyager, dozvoljeno je dodati svoj nalog na više uređaja koji su u ličnom vlasništvu i možeš instalirati aplikacije koje si kupio. To nije piraterija. Ali je piraterija ono što je on napisao (prebacivanje plaćene aplikacije sa jednog uređaja na drugi).

a sta cemo kada je na Androidu to Vise nego lako....:beer:

Није пиратерија ако оставиш свој наглог на њеном телефону. Мада све више апп не ради од оног тренутка кад обришеш налог са тог уређаја (на коме су).
Мени је сад жао, пошто имам откључан gplay, што нисам то урадио на неком резервном мејлу па да сви у кући користимо купљене апп. Не креће ми се испочетка јер сам већ сигурно потрошио стотку а исувише ми је битан мејл да бих га направио заједничким.

Poslednja izmena:
Ti isključi sinhronizaciju tog mail naloga, možda da istražiš i da li je moguće da ga nekako ograničiš samo na svog korisnika. Ako su na novim telefonima, je li beše ono od KK-a da se mogu praviti korisnici?

Вероватно може неком app lock апликацијом али ми се то не ради.

Pa pretpostavio sam...znaci VPN je generalno za jednokratnu upotrebu, pa sta stignes da skines i platis taj dan to je to. Bas bezveze.

Da li si radio obavezan korak?
Bitno je napomenuti da kada ponovo hocete da udjete u Americki, potrebno je da pre ulaska ponovite ovu radnju:
Settings > apps > all tab > Google Play Store i zatim tapnete clear data

Gle`, video sam da si pitao, ali sam odgovor prevideo, fail...

Poslednja izmena:
Pojaviće se uskoro Maps 8.0, koji koliko vidim donosi bolju podršku za off-line čuvanje mapa i "Explore nearby" deo, sa sugestijama mesta vrednih pažnje.

Ma, taj Loznica samo uleti klizeći k'o bot sa reklamom, makar da nešto napiše onom svojom ćiriličnom tastaturom :D

I ja skinuh sada preko Aptoida... super stvar kod njega je što uvek ima i beta verzije i ove koje ja ne bih sigurno još par dana video na PS-u :)

Нисам коментарисао јер не користим мапе,то јест одмах их бришем са моба :)
Иначе увек гледам да прокоментаришем оно што окачим ;)

Treba mi dobra yt app koja pusta klip(pesmu) i kada stisnem home dugme(radim nesto drugo na fonu)...

Jel Velur icon pack ima ikone za b92, blic itd, jer mi pravi genericke ikone a u requeatu ih nemam u ponudi?

Kod mene su ovakve,ako na to mislis.
uploadfromtaptalk1399453475367.jpg

E pa to, za sada stavio od cryena i ne odstupa mnogo. Manuelno kada ih trazim nema a kada se salje zahtev za ikone koje nisu odradjene ih takodje nema.
bajymuhy.jpg

Pa posalji Viktoru email i napisi ako ne mozes request da odradis.

od jutros svaki put kad upalim browser, probao sam i now browser isto, ugasi aplikaciju unfortunately browser has stopped, morao sam da se vratim na chrome :\ zna li neko sta moze biti problem

On je uzeo cryten samo da zameni te dve,a hoce da koristi velur ikone,nisi ga razumeo:)

Razumeo sam ja :) Hoce velur, ali posto nije odradjen B92 i Blic, koristi Cryten kao zamenu :)

Zato sam i rekao da posalje Viktoru email, da odradi te dve ikonice.

Koji sam *****.
Nisam znao da je Viktor radio te velur ikone.
Evo stidim se:)

Vrh Dno