Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Jel koristio nego Light Flow? Pošto koristi dosta ram memorije, da li utiče na bateriju?

Ja sam koristio paid varijantu LightFlowa i nisam primetio neki uticaj na bateriju (Nexus 4). Medjutim aplikacija je znala da baguje (ne pali led i slicno). Trenutno koristim Light Manager koji mi pouzdanije radi (takodje bez primetnog crpljena baterije)

Koja je najbolja free aplikacija za air gestures?
Pre svega mi treba za galeriju.

Ja sam koristio paid varijantu LightFlowa i nisam primetio neki uticaj na bateriju (Nexus 4). Medjutim aplikacija je znala da baguje (ne pali led i slicno). Trenutno koristim Light Manager koji mi pouzdanije radi (takodje bez primetnog crpljena baterije)

Hvala :)

Jel koristio nego Light Flow? Pošto koristi dosta ram memorije, da li utiče na bateriju?

Više od godinu dana koristim LightFlow Paid i nikakvih problema nisam imao. Prvo na Nexus 4, pa sada na Nexus 5. Odlično me služi.

dok sam bio na stock romu (nexus 4) jedina aplikacija za led koja mi je radila kako treba bez bagova je ledblinker pro, tako da možete da probate i nju

Izvinjavam se unapred ako je pitanje bilo, ali search ne mogu da radim sa telefona. Da li ima neka aplikacija koja bi youtube link konvertovala u mp3? Na računaru to radim sa JDownloader, ali biću van kuće još par dana, a ne troši mi se mobilni net na video.

Da li si imao video fajl ili si direktno unosio samo link?

probaj uListen,pretrazujes YT normalno,ali otvara samo audio...
azy3edag.jpg

Poslednja izmena:
Kod mene ne radi,cak mi sms uopste ne stize od kako sam instalirao peek:)

Ja imam active display u sokp romu koji koristim,moram ga probati jer ovaj peek iz nekog razloga nije hteo da radi.

AcDisplay odlicno radi, ja ga horistim na HTC One svakodnevno.

Klikni na github zelenim slovima,tu ces naci link.

Jel vam radi neka VPN aplikacija za promenu zemlje? Probao sam 3 aplikacije i promene mi zemlju na US a A ali Play i dalje ostaje isti. Do pre neki dan je radilo. :(

TunnelBear, možda ti zaključan nalog?

Da da, zaključali nalog. Takav je efekat kad se zaključa ni VPN ne pomaže.

Pa zato što si "varao" i koristio VPN...

Nazad
Vrh Dno