Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

od jutros svaki put kad upalim browser, probao sam i now browser isto, ugasi aplikaciju unfortunately browser has stopped, morao sam da se vratim na chrome :\ zna li neko sta moze biti problem

light flowi je pravio problem :/ e sad obrisao sam AOSP browser zbog toga a nisam uradio backup, na play storu postoji samo neka root verzija nije to ona stara sto sam imao, da nema neko slucajno backup ili neki link gde mogu da skinem?

uspeo sam preko roota na play storu, sve ok

Poslednja izmena:
Es file explorer ili solid explorer.
Oba su odlicna.

Es File....za sve zavrsava posao i radi odlicno sa Kucnom mrezom i sambom...

Mora biti jedan jedini, kad dva programa sa istim imenom i namenom ne mogu u Store :d

Ja čekam duže od godinu dana popust na Root Explorer. Više iz nekog principa nego zato što nemam para. Smatram da je, za takvu app, više od 2$ previše para.

Solid mi se cini ljepsim od ES nesto.

Nikad ih (file menadzere) do sada nisam koristio intenzivno a sad vec imam mnogo dokumenata, slika i ostalog sa posla svakodnevno mi treba nesto brzi i jednostavno.

Plus je tu i cloud sync.

Koja app moze da prepozna broj iz smsa i prikaže kontakt iz adresara umesto broja? Znate ono... "vaš propušten poziv: 38163...."?

Poslednja izmena:
Ima neka prastara aplikacija, potražite "SMS obaveštenja", tako nekako. Ikonica je kao iz 90tih :)

Koji mi launcher sa nekim lepi icon packovima predlazete? Nikada nisam koristio launchere pa bih da probam :D

Skini Nova launcher i nađi ikonice koje hoćeš.

Jedino u njega imam poverenja kada babram nesto po sistemu, svi ostali su me izdali bar jednom.

Ne znadem, ja je nikad nisam voleo, uvek Apex :d
Probao 2x da se naviknem, al' džaba.

A fora je sto su mi na lockscreen-u stare ikonice :D

Ja i dalje ne mogu da pomeram ikonice po meni-u :D

Vrh Dno