Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Sorry, glup sam, ima u podešavanjima da se ubije ta opcija.

Poslednja izmena:
Patrice, patrice :D

Ako neko moze da mi pomogne ovde u vezi sa skajpom, najme u nekoj grupi sam i kad ide brzo tekst ne stignem da procitam tekst neko nesto napise on me baca odma na zadnji red, jel moguce to nekako ugasiti vec da stoji tamo gde ja hocu?

Jel' ima ovakvu funciju neka kamera app za Android? Za prvi maj dam drugarici mob da snima nešto, ono suncan dan slika puca od oštrine i ona naravno negde na pola klipa okrene u portrait mode...

Introducing Horizon: http://youtu.be/roag3p3g1r4

Zašto su sve plaćene aplikacije na Play Storeu obeležene kao nedostupne u mojoj zemlji ili nekompatibilne sa mojim uređajem? Što je najgore besplatne verzije rade bez problema.

Odgovor: Srbija

Zašto su sve plaćene aplikacije na Play Storeu obeležene kao nedostupne u mojoj zemlji ili nekompatibilne sa mojim uređajem? Što je najgore besplatne verzije rade bez problema.

zato sto se podrazumeva da nemas mogucnost da ih platis. ali ne ocajavaj, nije sve tako crno.

ako zelis da kupujes aplikacije, dodaj svoju karticu na google wallet preko kompa i pristupi store-u preko fona sa nekom vpn aplikacijom. takodje mozes i da koristis vpn na kompu ukoliko te store bude zezao.

Treba mi pomoc oko facebook grupe. Nigde u podesavanjima nisam uspeo da pronadjem opciju da kad u toj grupi stigne novi komentar da dobijem sms poruku sa obavestenjem o tome. To ima kad mi neko posalje pp ili komentar na sliku i slicno,ali za grupu to nisam nasao.
Da li postoji neka aplikacija za ovo? Ako postoji molim za naziv.

Pa sad, zavisi koliko imaš plaćenog softvera. Ima meseci kada meni ne bude dovoljno, pa imam još jedan nalog, ali mi je jednostavnije učitati potencijalne update, pa ih onda poskidati punom brzinom i bez limita.

А најбоље је откључати плеј сторе и онда вам ни не треба тај впн :)

Poslednja izmena:
Ja sam usao preko tunnel bear-a na ps. I posle toga ugasio tunnel. I onda opet usao u ps da proverim nesto kad ono.

Sto je najveca fora mogao sam i da platim app normalno. Ali kada sam se diskonektovao sa wifi-ja pa ponovo usao sve je nestalo...
uploadfromtaptalk1399243502956.jpguploadfromtaptalk1399243517329.jpguploadfromtaptalk1399243527350.jpg

Poslednja izmena:
To je ono što sam ja gore rekao, ostaje ti aktivna konekcija sve dok nešto ne resetuješ, uključujući i sam GPStore.

Pa sad, zavisi koliko imaš plaćenog softvera. Ima meseci kada meni ne bude dovoljno, pa imam još jedan nalog, ali mi je jednostavnije učitati potencijalne update, pa ih onda poskidati punom brzinom i bez limita.

Ako radiš update onda ti VPN ni ne treba, odeš na all apps i tamo prelistaš i odradiš šta hoćeš. VPN palim samo kad nešto hoću da kupim...

Pa smor je da juris aplikacije tamo, jos ako ih imas mnogo koje si generalno instalirao, lista moze biti dugacka ;-)

Meni mnogo brže i lakše od cimanja sa VPN jer nemam pola play prodavnice instalirano.

Kako izvuci zaboravljene sifre iz postojecih wifi konekcija u androidu? Ima li kakav app ili moze "brljanjem" po sistemu?

Ima neka wi fi backup and restore app,ali mislim da treba root.Ako nadjem bacicu link.

Nope. Nema 'leba bez root-a. :)

Da bi pristupio fajlu gde se to skladišti potreban je root. Zaboravih koji fajl (baza) je u pitanju. Ovo je lakše.

Poslednja izmena:
Nije moj fon pa ne mogu da budzim.
Probacu iz laptopa, lakse je :)

Pre par dana se pojavio Xposed modul koji se imtegriše u sistem i nudi pokazivanje šifre tamo gde su i ostale opcije za pojedinačne Wi-Fi mreže.

Meni mnogo brže i lakše od cimanja sa VPN jer nemam pola play prodavnice instalirano.

Nemam ni ja pola, ali dosta da me smori mnogo skrolovanja. Ima aplikacija koje sam kupio pre 3 godine...dok dođem do dna liste...

Nazad
Vrh Dno