Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

FYI
Endomondo :
Congratulations! As part of the Samsung Galaxy S5 campaign, you have been upgraded to Endomondo Premium for 12 months free of charge.

Instalirao sam na zenin telefon,Samsung gallaxy core plus Titanium backup,i kad se otvori aplikacija u dnu pise System ROM 1.19 GB (9.34 MB free) ???
Nije ll to malo i kako povecati tu memoriju ? Na internoj memoriji je slobodno oko 300 MB ,a Na Ext. SD card oko 3 GB?

Obriši neku sistemsku aplikaciju. Mada ti količina memorija na sistemskoj particiji uopšta nije važna.

Trebao bih da obidjem neke firme po NS, da li ima neka aplikacija gde mogu sebi da obelezim ulicu i broj pa da lakse ispratim sve?

Možda da dodaš sve adrese u omiljene u PlanPlus aplikaciji.

Google Maps? :d

GMaps ne može da prikaže tačan broj, a ako ide na Bulevar nije isto da li je na početku ili na sredini :)

Vidis, ovo broj sam preskocio. Mada on moze u description da stavi broj kad sacuvava tacku na mapi :)

Ok, hvala. Nisam ni proverio da li plan plus ima app. Ma nije ni broj toliko bitan, bitno mi da znam kojim cu redosledom, a za bulevar znam odakle pocinju brojevi :)

Edit: Sinoc sam imao nocnu moru, sanjao sam Djilkosha iako ga ne poznajem :D

Poslednja izmena:
То је онда била истинска ноћна мора :) не смем ни да замислим ;)

Haha blastoise, nadam se da nisam bio previse strog :d

Loznice, pazi da i ti nemas neke nocne more :p

Jel zna neko da li postoji aplikacija koja će kontrolisati screen timeout time u zavisnosti od toga koja aplikacija radi. Npr, potrebno mi je da kad uključim rečnik, da se ekran ne gasi jer je frustrirajuće da za svaku reč moram da pritiskam power dugme, pa da otključavam ekran? A da nije Tasker :).

App Settings (Xposed) može da omogući da se ekran ne gasi, per app.

Da li je moguće da u Google Maps ne mogu da unesem vise stops-a? Samo pocetna i krajnja destinacija.

jel moze pomoc gde da nadjem facebook verziju pre 8, strasno me smara sto nema news feed?

edit: nasao

Poslednja izmena:
Koga zanima, odradio sam prevod na srpski jezik za MiKey aplikaciju

11k84dh.png

Screenshotovi:
34dl6qe.png
nuwd5.png

akz6mg.png
2h2ozup.png
Prevod na engleski nije moj, već je to odradila MIUI zajednica, ali sam ja ispravio greške u kucanju.
Takođe, dodao sam i prevode na druge jezike, poput italijanskog i španskog, ali su za konkretan prevod zaslužni ljudi sa MIUI foruma.

Link za download

Samo još da kupimo MiKey... :)

P.S. Mislim da može i neki od gomile klonova. Verujem da će aplikacija raditi bez ikakvih problema.

Poslednja izmena:
Postoji li neki nacin da koristim per app keyboard? Pokusavao sam sa neke dve aplikacije sa PS, ali obe traze da se plate, a ne postoje u pekabeti. Gledao sam i App Settings i ostale modove i nisam nasao nista sto bi mi pomoglo. Konkretno bi hteo da koristim Swiftkey za SMS, Viber, WA, a ostalo poput browsera da koristim default keyboard posto me predikcija samo nervira kada pokusavam da ukucam neki url ili slicno.

zasto nece da mi prebaci Skype na Eksternu memoriju,a pise da moze da se prebaci...a znam da su starije verzije mogle...?
da pomenem,da druge programe,normalno prebacuje....

Poslednja izmena:
Ljudi je l neko ko koristi Textru ima stalno Quick compose ikonicu u notification baru? Užasno me nervira. Kako da sklonim to?

Nazad
Vrh Dno