Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Ja koristim odavno. Super je što je sada izašao u Android klijent, tj ceo android kanal

Da li postoji neka aplikacija za editovanje onih vcard fajlova sto se dobijaju kad se izbace svi kontakti iz imenika. Ekstenzija je koliko vidim .vcf. Iz nekog razloga u tom fajlu se nalazi gomila nekih mail-ova,pretpostavljam da je to sve pokupljeno preko gmail-a. Znaci ako moze to nekako da se otvori na racunaru i da se lepo rastrese od smeca i opet da se vrne nazad na telefon...

Jel moze pomoc za ovo?

cekaj, bre. ajde da shvatim da prezivi fabricki reset a sta ako se pregazi drugim romom?

Nema veze. ID telefona ostaje na serverima Cerberusa sve dok ga vlasnik ne odjavi sa svog naloga. Kada se pokrene Cerberus na telefonu, on proveri sa serverom da li postoji takav ID na serveru. Ako ne postoji, on nudi kreaciju naloga. Ako postoji, on traži da se unese nalog.

Ne pričam napamet, par sati pre nego da postavi pitanje imao sam isti problem sa N4 koji sam kupio od člana ovde na Benchu. Zamolio sam člana da ukloni ID telefona sa svog naloga, što je on i uradio. Tada sam uradio clear data za Cerberus i ponovo je pokrenuo aplikaciju - ponudio je registraciju novog naloga.

Kao što u MXPlayer-u imaš mogućnost da podesiš koji će folderi biti skenirani a kakvi fajlovi će biti izuzeti tako to verovatno možeš da uradiš i u tim TW aplikacijama?

Nemaju te opcije.

Koji beše hostovi za Showbox treba da idu u whitelist na AdAway?

ebegy3yd.jpg

Meni sa ta dva nije i dalje hteo da pusta filmove i serije, tek kada sam dodao jos koji onda je proradilo, sada imam reklame ali bar radi

qu6a8y6u.jpg

Da li postoji aplikacija koja mi omogucava da u sms poruku ubacim broj telefona iz imenika, i to kao obican broj ne kao vizit kartu.????

Probaj neke druge SMS aplikacije od te koju koristiš. Mislim da većina ima "Insert number...", gde čak odabereš i polja iz kontakta koja želiš. GoSMS Pro ima to.

Šta će ti aplikacija pored copy paste?

Copy/Paste nije baš zgodan dok pišeš poruku, pa moraš da otvoriš imenik, pa radiš sve ono što si mogao i iz aplikacije, ne napuštajući je.

Copy/Paste nije baš zgodan dok pišeš poruku, pa moraš da otvoriš imenik, pa radiš sve ono što si mogao i iz aplikacije, ne napuštajući je.

Ja sam skontao da traži posebnu aplikaciju samo za ubacivanje brojeva :D

Smart keyboard pro na akciji, vidim da je dosta njih ovde voli

Kako se beše uključuje Google Now? Stavio sam sistem na English ali i dalje kaže da nije dostupan za moju zemlju

Ja sam skontao da traži posebnu aplikaciju samo za ubacivanje brojeva :D

Smart keyboard pro na akciji, vidim da je dosta njih ovde voli

E hvala na obaveštenju, ja tu tastaturu koristim odavno. Mada ne vidim svrhu kupovine, jer mislim da su prestali sa razvojem app.

Kada moje adrese nema na google maps, kako da je dodam kao home adresu? Da li ima neka fora kao sa navigacijama, save current postion as home?

Sta ce showbox-u moja network i GPS based location?

^ Već smo diskutovali o tome i ne znamo tačan odgovor. Možda zbog reklama? U svakom slučaju, ukloni mu permisiju za to i nastavi sa korišćenjem. :)

A moze i sa App Settings (xposed)Screenshot_2014-04-28-11-44-58.png

Uradio sam sa Xprivacy :)

Jel' ovaj gravity screen trosi mnogo baterije? Koristim opciju sa proximity senzorom i telefon skoro uvek stavljam face down.

Nazad
Vrh Dno