Meni LockerPro Lockscreen radi posao, mada cu probati i taj Dodol jer deluje zanimljivo.
Иначе да ли само мени YouTube апк прави проблем. Одгледам клип изађем из њега а он ми и даље у позадини ради,а не само да ради него ми држи језгра на мах и моб се болесно загреје. Тек fc решава проблем.
Да ли да га бришем из систем апк ?
Probaj prvo sa brisanjem cache-a.
Hmm kao da sam video nešto u vezi kontakt slike samo ne znam u kom xposed modulu.
I mene zbunilo. Danas probavam SlideLock i u njemu ima opcija za Upgrade i to košta $2.76 a ovamo ova LockerPro košta $4.13 a isti je developer. Inače nisam vidio kako izgleda SlideLock Pro.Neko od developer-a je copy-paste odradio :d Ova dva lockera su potpuno ista. Sa tim da Slidelock mi ima lepsi prikaz notifikacija. Mislim na pro verzije.
I još nešto, ovde kao na sistemskom lockscreenu kada upalim displej vidim neko staro vrijeme na satu na lockscreenu i onda odjednom prebaci na tačno vrijeme, kao da čuva u memoriji staro vrijeme kad je telefon zadnji put imao upaljen displej i onda prikaže to vrijeme čak i nakon pola sata kad se displej uključi.
Zar ne bi na lockscreenu trebala da se vidi i notifikacija za aktivne alarme? Vidio sam to na jednom od screenshotova na Google Play. Moze li se namjestiti to da se vide alarmi? A i status baterije, kao i to da se ona puni onda kad se puni?
Xposed ubaci apk skriptu na internu sd, ona se flashne iz Recovery-ja i disejbluje xposed
Xposed + GravityBox
GB ima do 8 lock targeta i pokazivač napunjenosti baterije oko tog kruga (može se isključiti).
Uvek moze da se pokrene aroma file manager iz recoverya i obrise /system/bin/app_process tj zameni sa app_process.org fajlom koji je u istom folderu. Wipe dalvik i cache i nema ni traga od xposeda.
Ali meni ne treba to, jer sam vec vratio na stock varijantu. Nego me interesuje moze li se kako instalirati Xposed kad se pojavi bootloop ili za taj smartfon nema srece.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari