Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Zna li neko kako se kod TW regulise velicina slike kontakta na call skrinu?
Zovu me ljudi, iskoci slika preko celog ekrana i nije prijatno za videti :)

Hmm kao da sam video nešto u vezi kontakt slike samo ne znam u kom xposed modulu.

Иначе да ли само мени YouTube апк прави проблем. Одгледам клип изађем из њега а он ми и даље у позадини ради,а не само да ради него ми држи језгра на мах и моб се болесно загреје. Тек fc решава проблем.
Да ли да га бришем из систем апк ?

Meni LockerPro Lockscreen radi posao, mada cu probati i taj Dodol jer deluje zanimljivo.

Neko od developer-a je copy-paste odradio :d Ova dva lockera su potpuno ista. Sa tim da Slidelock mi ima lepsi prikaz notifikacija. Mislim na pro verzije.

Edit: Ups, pa isti je developer :d Cemu 2 iste aplikacije onda nije mi jasno :D

Da isti je :)
Ne znam čemu ali mnogo je toga na marketu, umesto da u jednoj aplikaciji ponude opcije da menjaš izgled oni postave gomilu skoro istih aplikacija.

Иначе да ли само мени YouTube апк прави проблем. Одгледам клип изађем из њега а он ми и даље у позадини ради,а не само да ради него ми држи језгра на мах и моб се болесно загреје. Тек fc решава проблем.
Да ли да га бришем из систем апк ?

Probaj prvo sa brisanjem cache-a.

Neko od developer-a je copy-paste odradio :d Ova dva lockera su potpuno ista. Sa tim da Slidelock mi ima lepsi prikaz notifikacija. Mislim na pro verzije.
I mene zbunilo. Danas probavam SlideLock i u njemu ima opcija za Upgrade i to košta $2.76 a ovamo ova LockerPro košta $4.13 a isti je developer. Inače nisam vidio kako izgleda SlideLock Pro.

Sad ako bih kupovao Pro ne znam da li je bolje uraditi upgrade na SlideLock ili kupiti skuplju LockerPro.

Kod SlideLock mi se ne sviđa što kad swipujem da otključam ima neka mala pauza dok mi ne prikaže homescreen. Nije u pitanju spor rad nego mi djeluje da je tako napravljeno zbog nekog kao efekta, ali bih volio da nema te pauze. Nisam našao u opcijama da se to isključi. I još nešto, ovde kao na sistemskom lockscreenu kada upalim displej vidim neko staro vrijeme na satu na lockscreenu i onda odjednom prebaci na tačno vrijeme, kao da čuva u memoriji staro vrijeme kad je telefon zadnji put imao upaljen displej i onda prikaže to vrijeme čak i nakon pola sata kad se displej uključi.

Ne vrede toliko svakako. Ja ne bih nijedan kupio. Jer Pro verzija nudi dve - tri nove opcije od kojih mi je samo zanimljiva opcija za poseban wall za lock screen.
Da, ima ta neka mala pauza, tako je kako je. Ja sam stavio neku tamnu pozadinu na SlideLock da notifikacije dodju do izrazaja.
Za vreme nisam primetio.

2arupape.jpg

Poslednja izmena:
Да ли се неки сећа како се гаси онда досадни popup када се пали и гаси airplane mode??? Знам да сам некако то био искључио, али се не сећам са којом апликацијом.

I još nešto, ovde kao na sistemskom lockscreenu kada upalim displej vidim neko staro vrijeme na satu na lockscreenu i onda odjednom prebaci na tačno vrijeme, kao da čuva u memoriji staro vrijeme kad je telefon zadnji put imao upaljen displej i onda prikaže to vrijeme čak i nakon pola sata kad se displej uključi.

Kod mene je tako i na default fabričkom lockscreenu.
Što se tiče kupovine obe nude iste opcije i verujem da indentično rade samo se malo izgled razlikuje.

Zar ne bi na lockscreenu trebala da se vidi i notifikacija za aktivne alarme? Vidio sam to na jednom od screenshotova na Google Play. Moze li se namjestiti to da se vide alarmi? A i status baterije, kao i to da se ona puni onda kad se puni?

Zar ne bi na lockscreenu trebala da se vidi i notifikacija za aktivne alarme? Vidio sam to na jednom od screenshotova na Google Play. Moze li se namjestiti to da se vide alarmi? A i status baterije, kao i to da se ona puni onda kad se puni?

evo ga default KK lockscreen,a moze sve isto da se podesi u chronusu,jedino ne prikazuje da li se puni baterija samo %

uploadfromtaptalk1398209485680.jpg

Koji mi vi predlazete lockscreen pored ovog dodol-a, znaci bitno mi je da ima kao ovaj krug i da mogu da se biraju widgeti koji ce biti kada kliknem na taj krug ?

Xposed + GravityBox
GB ima do 8 lock targeta i pokazivač napunjenosti baterije oko tog kruga (može se isključiti).

Ove lockscreen aplikacije svaka ima nešto što mi se sviđa ali i svakoj nešto nedostaje, najbolje bi bilo imati neki hibrid koji ima sve što mi odgovara :)

I SlideLock i LockerPro blokiraju PlayerPro lockscreen, znači ne prikazuje mi lockscreen tog audio playera.

A kad se desi bootloop sa xposed-om, nema lijeka? Mislim da se instalira...

Xposed ubaci apk skriptu na internu sd, ona se flashne iz Recovery-ja i disejbluje xposed

Xposed ubaci apk skriptu na internu sd, ona se flashne iz Recovery-ja i disejbluje xposed

Koja ponekad ume da zakaze, desilo mi se da ne moze da je flashuje i samo je nandroid pomogao.

@sto se tice gravitybox-a. nije nesto najsrecnije radio na mom fonu..

Poslednja izmena:
Uvek moze da se pokrene aroma file manager iz recoverya i obrise /system/bin/app_process tj zameni sa app_process.org fajlom koji je u istom folderu. Wipe dalvik i cache i nema ni traga od xposeda.

Ali meni ne treba to, jer sam vec vratio na stock varijantu. Nego me interesuje moze li se kako instalirati Xposed kad se pojavi bootloop ili za taj smartfon nema srece.

Kako da povezem shared calendar iz Exchange naloga i editujem ga preko telefona?

Konkretno, imam recimo dnevne obaveze koje moram sa unosim. Kako da to najjednostavnije odradim preko telefona?

Na lap topu imam sve to u okviru Outlook-a ali ne mogu svaki cas da ga vucem sa sobom.

Ali meni ne treba to, jer sam vec vratio na stock varijantu. Nego me interesuje moze li se kako instalirati Xposed kad se pojavi bootloop ili za taj smartfon nema srece.

Pa valjda prvo osposobis telefon, pa onda sve instaliraš?

pojavio mu se bootloop kad je instalirao xposed. čovek kao da piše na kineskom kakve mu odgovore dajete :D

Da li postoji neka aplikacija za editovanje onih vcard fajlova sto se dobijaju kad se izbace svi kontakti iz imenika. Ekstenzija je koliko vidim .vcf. Iz nekog razloga u tom fajlu se nalazi gomila nekih mail-ova,pretpostavljam da je to sve pokupljeno preko gmail-a. Znaci ako moze to nekako da se otvori na racunaru i da se lepo rastrese od smeca i opet da se vrne nazad na telefon...

Vrh Dno