Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Evo posto tamo diskutuju o onoj lockscreen app a ne sme ovde da pocnem, sve radi super, samo je problem sto kada mi zvoni fon prikakuje ekran za javljanje kao da je fon odkljucan(samo klik za javljanje).. pisao sam im jos nista od ogovora. Ostalo je sve ok.

Takodje sam im pisao. Stavim security na high a fb messenger, sms, whatsapp, svi pop up prozori iskoče kad je zaključan i bez problema se otvori i odgovori.

Tamo sam vec pitao, odgovorite mi ovde ako znate. Kako da podesim da dok je telefon zakljucan i npr. u dzepu je, da ne rade ni volume +- tasteri? Ovako em pale ekran, em se smanjuje jacina zvona...

Zavisi od modela telefona. Ako imaš neki custom ROM koji to omogućava, pitaj u threadu za taj telefon.

Ja nemam problem sa volume tasterima..
Inace lockscreen je prelep, bas mi se svidja u lepo i fluidno radi.

U pitanju je g300. Stock lock je blokirao te tastere. Evo sad sam provalio da i dugme za gasenje telefona radi iako je telefon zakljucan, npr. mogu da utisam ili ugasim telefon dok je zakljucan. Probacu da reinstaliram aplikaciju pa cu videti.

Probaj. Ako je meni bolji, ne mora da znači da će i tebi.

^Upravo. Ja ga stavio i posle 5 min skinuo.

DashClock se ne nameće preko celog ekrana, već ga mogu integrisati sa postojećim unlock targetima.
Kod Dodol Lockera moram ganjati temu sa opcijom unlock lockera.

Probao i ja, fino izgleda ali ne vidim ima li mogućnost da prikaže Facebook notifikacije.

Kako da uključim da mi se rotira fotografija kada okrećem telefon prilikom gledanja fotografija u galeriji? (iako sam inače izgasio rotiranje ekrana hoću samo u ovom slučaju da mi se rotira ekran)

Imaš modul za Xposed, zove se App Settings, u kome možeš da podešavaš rotacije, DPI, full-screen i slična podešavanja, po aplikaciji.

Kako da uključim da mi se rotira fotografija kada okrećem telefon prilikom gledanja fotografija u galeriji? (iako sam inače izgasio rotiranje ekrana hoću samo u ovom slučaju da mi se rotira ekran)

Мени је на фону искључена ротација, а у самој галерији сам подесио да се ротира и ради лепо (Quick pic).

Rotation manager je sasvim poslužio. Hvala @blastoise

E sad imam još jedno pitanje, čini mi se da je neko pominjao da može. Sada sam ja preko Tapatalk aplikacije na forumu i kada neko ostavi neki link ka Google Play aplikaciji ja kada kliknem na to prvo me pita Google Chrome ili opera pa nakon toga hoćeš li Google Chrome ili Google Play aplikaciju. Isto kad neko ostavi youtube link moram taj prvi korak. Da li ima neka fora da odmah mi ponudi ovaj drugi korak kad kliknem na neki link, da ne moram da ga otvara preko Google Chrome?

Poslednja izmena:
Odlicna je Textra.
Da jos mogu da se uklone slike kontakata iz liste konverzacija i to je to. (dobro, i jos par sitnica :d)

Rotation manager je sasvim poslužio. Hvala @blastoise

E sad imam još jedno pitanje, čini mi se da je neko pominjao da može. Sada sam ja preko Tapatalk aplikacije na forumu i kada neko ostavi neki link ka Google Play aplikaciji ja kada kliknem na to prvo me pita Google Chrome ili opera pa nakon toga hoćeš li Google Chrome ili Google Play aplikaciju. Isto kad neko ostavi youtube link moram taj prvi korak. Da li ima neka fora da odmah mi ponudi ovaj drugi korak kad kliknem na neki link, da ne moram da ga otvara preko Google Chrome?

Crappa links za xposed, jedino tako možeš da namestiš da ne ide prvo na browser.

Ubiše me u pojam oni tapatalk linkovi, ćelava keva onom ko ih smislio :d.

Kod ovih lockscreen-ova mozes lako da preskocis sve, ali su ipak lepsi od stock lockscreen-a.

Šta da preskočiš?

Napiši kako preskočiš?

Udjes u recent apps i izadjes na back dugme.. Bar na One-u...

Kod mene na s3 ne može tako. Nisam našao rupu. LockerPro ostaje za sada, skup je ali se lako nađe apk.

Vrh Dno