- Učlanjen(a)
- 25.09.2008
- Poena
- 915
Jel meri ovo stvarno?![]()
Naravno. To postoji godinama. Na sličnom principu i S5 meri puls.
Jel meri ovo stvarno?![]()
Thnx.
Moze li GP da se podesi da cak ni ne nudi apdejt za odredjenu aplikaciju?
Naravno. To postoji godinama. Na sličnom principu i S5 meri puls.
Al' kako? Na koju foru samo preko kamere i blica?
Blic osvetli prst, a kamerom prati promenu boje. Na taj način beleži strujanje krvotoka. Što brža promena boje - to je brži puls.
Kao što rekoh, na istom principu funkcioniše i S5, samo koristi infra-crvene senzore. I to postoji godinama, nije ništa Samsung novo izmislio.
Al' kako? Na koju foru samo preko kamere i blica?
Ostao sam zapanjen. Gde ode ova tehnologija.....
Pitao sam ja bas o tome jos ranije...imas gomilu takvih aplikacija, poput ove https://play.google.com/store/apps/details?id=si.modula.android.instantheartrate
Ima li neka slicna aplikacija Root Uninstaller-u (trazi pro verziju posle 3 freeze-a)da ne mora da se trguje? Isprobavam sta sve mogu da disable-ujem od aplikacija zbog baterije, pa mi ne odgovara ta varijanta.
Ultimate backup?
Ako to moze bilo bi ekstra.NFC reader koji cita koliko ima kredita na busplus kartici? Imate neku preporuku. Telefon je Galaxy S3 (stock 4.3 rom), probali neke ali ne rade :S:
Nije samo tu pitanje da li ga čita, već i da razume podatke.
Zapravo, na telefonu mi i nije više loš kao što je bio (mada kakim, prešao na n5 pa bolje), ali bih voleo da porade još (dosta) na desktop verziji.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari