Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Погледај на XDA у V4A теми како да подесиш да ти ради.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2191223

Мислим да сам то видео тамо. Углавном, ако се добро сећам, треба да се искључи нека опција у powerAMP-y.
yqy3aveq.jpg

Треба овако да изгледа. Па ти пробај.

Poslednja izmena:
Ne znam zašto koristite tu aplikaciju, koristite ad away.

Jel ima neko problema sa showbox-om, dodao sam one sajtove u whitelist-u ali kada pokušam da pustim nešto samo se u playeru vrti kružić za očitavanje, nikako da krene.

Showbox mene zeza već mesec dana sa filmovima.Svaki dan sve više filmova ne radi.

^ Instalirah juče na N4 sa SlimKat i radi bez problema. Probaj da prvo instaliras preko zip fajla kameru sa Photosphere, a onda uradiš update.

tako se gubi slim kamera kol'ko sam shvatio.. instalirao sam apk sa sajta i radi :) jedino što ću morati ručno da update-ujem

Ja imam i slim kameru i ovu, nista nisam izgubio...

Који је најбољи впн клијент за Гингербрид?

Hmmmm, imao sam na Nexusu 7 (2013) instaliran Moon Reader Pro koji je radio savrseno sve do pre neki dan kada nije hteo da se otvori, nakon cega sam ga deinstalirao... Sada nema sanse da instaliram nijednu verziju ovog programa od 2.2.4 pa do 2.4.2!? Jel zna neko sta moze da bude i kako da se to resi ?

OVO JE FORUM.
Nema > ako moze na PM. NE MOZE.

Procitajte pravila.

Hvala na ekspresnom odgovoru :)
Nisam znao da Titanium i to moze. Mislio sam da ga koristim za aplikacije. Jel mogu preko njega i kontakti da se bekapuju?

Зар ти сви контакти нису аутоматски бекаповани на гоогле акаунт?

Jesu, ako nije menjano ništa, jer po default podešavanjima je sync uključen :)

Pročitaj stranu dve unazad, imaš odgovor.
Ako nije ovde, onda je na temu o N5.

Nisam nasao to upustvo, mozes Copy/Paste da odradis ?
Google Now zelim da konfigurisem ali nije moguce to zbog lokacije :)

Showbox ne gasi Gps i crpi bateriju... Šta će ovakvoj app Gps uopšte?

poda da zna gde si, kako za šta.... skupljaju informacije o korisnicima, pa posle prodaju, to ste svi prihvatili kad ste tako oberučke zagrlili android...

Nazad
Vrh Dno