Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Kako instalirati obican Gtalk i da ne zeli da se apdejtuje na Hangouts?

Ako nemas apk onda je nadjes na jednom od "onih" sajtova, pa kada je instaliras odes na GooglePlay i na toj aplikaciji oznacis da se ne apdejtuje.
Ja sam to oznacio jer je ne koristim, pa da me ne smaraju apdejtovi i da ne zauzimaju bespotrebno memoriju.

Thnx.

Moze li GP da se podesi da cak ni ne nudi apdejt za odredjenu aplikaciju?

Thnx.

Moze li GP da se podesi da cak ni ne nudi apdejt za odredjenu aplikaciju?

Regularnim putem je situacija ovakva - Može da se namesti da je ne updatuje kada klikneš na update all, ali će je uvek pokazivati među aplikacijama koje imaju update. Ako ti je to dovoljno, uđi u Play store u stranu za Talk/Hangout pa na tri tačke (ili hw menu dugme na telefonu ako ga imaš) pa odštikliraj auto-update).

If you take the blue pill..:D dakle drugi način jeste da u Titanium Backup-u u listi aplikacija nađeš Talk, long press na njega pa opcija detach from market i onda je više ne pokazuje u play story pa i ne nudi više update za njega. Tako sam ja svojevremeno namestio ženi i radio je bez problema.

Edit: Sada videh da je Nemanja već opisao prvi slučaj, šta ću, pospan sam još uvek :)

Poslednja izmena:
Al' kako? Na koju foru samo preko kamere i blica?

Blic osvetli prst, a kamerom prati promenu boje. Na taj način beleži strujanje krvotoka. Što brža promena boje - to je brži puls.

Kao što rekoh, na istom principu funkcioniše i S5, samo koristi infra-crvene senzore. I to postoji godinama, nije ništa Samsung novo izmislio.

Blic osvetli prst, a kamerom prati promenu boje. Na taj način beleži strujanje krvotoka. Što brža promena boje - to je brži puls.

Kao što rekoh, na istom principu funkcioniše i S5, samo koristi infra-crvene senzore. I to postoji godinama, nije ništa Samsung novo izmislio.

Ostao sam zapanjen. Gde ode ova tehnologija.....

Al' kako? Na koju foru samo preko kamere i blica?

Kao što rekoh, na istom principu funkcioniše i S5, samo koristi infra-crvene senzore. I to postoji godinama (pogledaj od kada postoje takve aplikacije na Play Store), nije ništa Samsung novo izmislio.

Ima li neka aplikacija koja će da dodeli slike sa Whatsapp ili Viber mojim kontaktima u imeniku(koje čuvam preko Google)?

Ima li neka slicna aplikacija Root Uninstaller-u (trazi pro verziju posle 3 freeze-a)da ne mora da se trguje? Isprobavam sta sve mogu da disable-ujem od aplikacija zbog baterije, pa mi ne odgovara ta varijanta.

Titanium backup?

Не разумем шта тражиш али пробај app master

Опа то ми реци ! Надам се да је бољи од претходне верзије :)

Videćemo ;)

Zapravo, na telefonu mi i nije više loš kao što je bio (mada kakim, prešao na n5 pa bolje :D ), ali bih voleo da porade još (dosta) na desktop verziji.

NFC reader koji cita koliko ima kredita na busplus kartici? Imate neku preporuku. Telefon je Galaxy S3 (stock 4.3 rom), probali neke ali ne rade :S:

Nije samo tu pitanje da li ga čita, već i da razume podatke.

Nije samo tu pitanje da li ga čita, već i da razume podatke.

Tacno. Probao sam cini mi se dva i oba citaju ali ne razumeju. Ranije sam vidjao na temama o busplusu da kredit su ocitavali preko telefona. Tad mi to nije bilo bitno jer nisam imao telefon sa nfc ali sad bi takva mogucnost dobrodosla.

Evo posto tamo diskutuju o onoj lockscreen app a ne sme ovde da pocnem, sve radi super, samo je problem sto kada mi zvoni fon prikakuje ekran za javljanje kao da je fon odkljucan(samo klik za javljanje).. pisao sam im jos nista od ogovora. Ostalo je sve ok.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno