Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

znam da je amoled, nego sam pitao vojkana koji je amoled, da li je taj kao na s4 ili stariji. pošto sam bio ubeđen da na njoj ne rade ostali pixeli kad prikazuje taj sat

nemam pojma stvarno, znam za ove samsungove... ali da znaš to da crna svetli možeš videti jedino ako si u mrtvom mraku tipa atomsko sklonište sa ugašenim svetlima

Jel' vam radi showbox? Ja prilikom pokretanja dobijem FC a probao sam i clear data i reinstall...

^ Meni nije radio na Android TV uređaju. Ali provalio sam šta je pravilo problem - blokiranje reklama (adaway). Ugasio sam blokiranje reklama i proradio je ShowBox.

Meni radi na TV-u i pored AdAwaya, ali je zato streaming ko na dial-upu. Gledao sam pre 2 noći epizodu Family Guya pa skoro sat vremena.

^ Meni nije radio na Android TV uređaju. Ali provalio sam šta je pravilo problem - blokiranje reklama (adaway). Ugasio sam blokiranje reklama i proradio je ShowBox.

Da moguce da je to, posto sam FC pazario cim sam dobio onu poruku da ako kliknem na reklamu sklonice sve reklame iz aplikacije narednih 24 sata. Cim sam kliknuo OK dobio sam FC.

Meni radi na TV-u i pored AdAwaya, ali je zato streaming ko na dial-upu. Gledao sam pre 2 noći epizodu Family Guya pa skoro sat vremena.

I meni je radilo, ali je odjednom prestalo. Nakon nestanka i ponovnog dolaska struje. :D Meni radi bez ikakvih problema. Po ceo dan se gledaju razne serije/filmovi.

Da moguce da je to, posto sam FC pazario cim sam dobio onu poruku da ako kliknem na reklamu sklonice sve reklame iz aplikacije narednih 24 sata. Cim sam kliknuo OK dobio sam FC.

Probaj da ugasiš AdAway. Verovatno će posle raditi i kada ponovo uključiš AdAway.

To sam i ja pomislio kada sam video. Ali ne verujem da će biti takvih problema. Optimista. :)

Koji je bloker? Ja kliknem na ok i ništa, reklama nema ni pre, ni posle sa AdAwayom :)

Ja i dalje imam problema sa show boxom i kada iskljucim adaway. Adaway updatujem rucno a show nije skoro dobio update tako da mi nije jasno kako odjednom danas fcuje.

Ja i dalje imam problema sa show boxom i kada iskljucim adaway. Adaway updatujem rucno a show nije skoro dobio update tako da mi nije jasno kako odjednom danas fcuje.

Probaj da ugasiš AdAway, a onda restartuješ uređaj. Meni je proradio i bez restarta, ali sam radio clear data.

Haha, urekao sam se, evo malopre sam pokrenuo ShowBox i srušio se posle prvog klika na Ok za reklame :D

Jel' probao neku ovu Dropbox aplikaciju Carousel?

Koristim je i na telefonu i na tabletu, super je, sviđa mi se što su ubacili opciju da se fotke upload-uju samo na WiFi samo kad se uređaj puni, kao na G+
A mogu li da se ne uploaduju uopšte automatski?

A mogu li da se ne uploaduju uopšte automatski?

Naravno, sam biraš da li će da automatski da se upload-uju, i ako hoćeš, način na koji će to da se radi. Mada je meni upravo automatski upload razlog da je uopšte i koristim jer su fotografije i video jedino što je stvarno moj sadržaj i nešto što mi je najbitnije i najvrednije na telefonu jer je neponovljivo. Koristim (i koristio sam) više uređaja istovremeno i zgodno mi je da imam sve fotke i video dostupne na svim uređajima bez obzira na to kojim sam slikao / snimio i sve fotke sa starih uređaja koje više ne koristim su mi tu...

Ali takvu vrstu backupa imaš i preko Google +, što bi rekli built in u sistem.

Ali takvu vrstu backupa imaš i preko Google +, što bi rekli built in u sistem.

G+ je sad dosta unapredio manipulaciju fotografijama i video prikaz, u startu je baš bilo loše, pogotovo za pregled videa... Inače, pored G+ i Dropbox-a sve mi se backup-uje i na MEGA nalog. Neka ima i tamo kad je 50GB gratis. MEGA je po meni najgora jer ne pruža mogućnost pregleda, samo sirov backup, bar je tako bilo, nisam skoro gledao možda su i oni malo sredili...

Baš sam bacio pogled na MEGA nalog i vidim da su uveli pregled fotografija, za video još nemaju

Možda postoji i ćirilična i latinična verzija. U SwiftKey je latinična i ta bi mi značila, da ne moram da koristim hrvatski.

Naravno, sam biraš da li će da automatski da se upload-uju, i ako hoćeš, način na koji će to da se radi. Mada je meni upravo automatski upload razlog da je uopšte i koristim jer su fotografije i video jedino što je stvarno moj sadržaj i nešto što mi je najbitnije i najvrednije na telefonu jer je neponovljivo. Koristim (i koristio sam) više uređaja istovremeno i zgodno mi je da imam sve fotke i video dostupne na svim uređajima bez obzira na to kojim sam slikao / snimio i sve fotke sa starih uređaja koje više ne koristim su mi tu...

Kako se gasi backup?
Krenuo je sam da uploaduje fotke bez pitanja i to one koje već jesu na dropboxu.
Ne otvara settings na meni dugme nego moram da kliknem gore levo.
Aj što je aplikacija loša nego što ne vidim smisao pored zvanične dropbox app? A oni i ovo prave, ludilo :D

Prilozi

• uploadfromtaptalk1397223360921.jpg
    uploadfromtaptalk1397223360921.jpg
    42.4 KB · Pregleda: 242
Ja nisam imao problem da mi duplira fotke koje su već bile na Dropbox - u. Da bi isključio upload moraćeš da obrišeš Carousel i da isključiš kroz Dropbox. Dok imaš instaliran Carousel Dropbox sva podešavanja preusmerava na njega a tamo nema opcije da isključiš upload jer se verovatno podrazumeva da koristiš Carousel baš zato što imaš aktivan upload... Meni je baš ok app i malo je pregledniji prikaz fotki, ima i timeline...

Nazad
Vrh Dno