koliko mi je lakše sad... hvala puno za info
najčudnije je to što, ostane znak gore u taskbaru da je online, i što u stvari aplikacija nije ugašena, samo umesto da zauzima 40mb rama, ona bleji i zauzima 7-8mb...
pa kako su dozvolili to? tolika kompanija pravi to i osnovnu funkcionalnost ne mogu da srede... sramota...
Praviš od muve slona. Evo meni radi savršeno, po ceo dan bude konektovan, ne jede bateriju, samo se javi kada ga neko cima![]()
^ovo je jedino logicno resenje. Instaliraj npr. Battery Doctor i u njemu stavi Skype u whitelist, a ostale aplikacije neka ubija.
Do Skype je i nema leka, evo 200MB slobodno i opet će se diskonektovati. Ni jedna druga aplikacija za komunikaciju se ne izloguje ali Skype pod obavezno.
Ko ima 4.4 moze da pogleda (sad ne znam da li su Sammy, HTC, LG, Sony ubacili tu opciju) u developer Process Stats i da vidi kako se aplikacije ponasaju koliko RAM-a trose itd.
Ko ima 4.4 moze da pogleda (sad ne znam da li su Sammy, HTC, LG, Sony ubacili tu opciju) u developer Process Stats i da vidi kako se aplikacije ponasaju koliko RAM-a trose itd.
Nisam ni znao za ovoKo ima 4.4 moze da pogleda (sad ne znam da li su Sammy, HTC, LG, Sony ubacili tu opciju) u developer Process Stats i da vidi kako se aplikacije ponasaju koliko RAM-a trose itd.
jel ima neko ideju gde može da se skine stara verzija skype-a iz doba kad je 512mb na telefonima bilo high end?![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari