Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Meni je keep savršen. Ako ikada krenu da od njega prave evernote odma ću prestati da ga koristim.

@lotus Žale se ljudi po internetu da im FC-uje. Ali to je zato što je greškom puštena Dogfood verzija koju oni koriste za interno testiranje. Meni lično radi dobro. Krenuo je već update koji ispravlja stvar.

Colore note ima najlepse widgete. Lepe se papirici po ekranu. Najvise ga koristim za shoping listu, samo stikliras stavku koju si uzeo i on je precrta u spisku. Ima i alarm naravno. I najmanji je od svih navedenih.

^+1, zbog toga sam se vratio sa googlovog čeda na color note.

@Septimus Meni flud najbolji.

Poslednja izmena:
Ima u Google Now reminder. Kažeš: "Remind me every day at xy o'clock, ili remind me in xy hours, minutes" nakon čega otvara dijalog sa detaljnim podešavanjima. Jeste na engleskom i nema baš previše opcija, ali je jednostavno i brzo za podešavanje.

@NennadS znam da moze,podesavala sam i neke komande sa taskerom,ali mi za sad nije prakticno jer ne mogu svuda da koristim.

^Mogu i manuelno da se podešavaju podsetnici, ne mora samo glasom (donji levi ugao u aplikaciji).

^znam da moze,za sta jos koristis gogle now kad ga toliko volis? :) ja sam iskljucila sve od googla sto moze da se isljuci i tasker mi ukljucuje po potrebi location i sync.

Koristim ga prvenstveno i najviše za Autovioce+Tasker glasovne komande, ima Google now api xposed modul koji to omogućava. I povremeno za vremensku prognozu, za brzo nalaženje neke informacije kada nisam blizu kompa...

Ja koristim nekoliko,

Notable
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.icechen1.notable.pro (ima i free verziju)
za te male remindere da nešto ne zaboravim

koalcat's Clear
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.xuchdeid.clear

za liste poslova koje treba da uradim, a koji su mi povezani, recimo kada otputujem, pa tamo želim da pozavršavam što više stvari

Draft
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mvilla.draft
kao note editor koji se sinhronizuje sa Dropboxom+SimpleNotes i tako onda sa laptopom. Ranije sam koristio Flick Note Pro, ali sam ga se malo zasitio, plus, počeo sam da koristim markdown, a on ga ne podržava. Ovde bi ustvari mogao doći Evernote, ali mi je on preglomazan, a isključivo mi treba plain text i markdown podrška, ništa slike, audio i sl.

Keep nisam nikada ozbiljnije počeo koristiti, manje-više mi je tamo jedna shopping lista i to je to :)

Inace.. Da javim da je ez weather poceo ozbiljno da baguje. Imam 700 wake logova na dan od njega iako sam ugasio lokacije za njega i stavio updejt interval od 3h.

Palo brisanje a bio je najaci,steta..

Postoji li neki slican program,makar da mu widget bude kao na ez ?

Inace.. Da javim da je ez weather poceo ozbiljno da baguje. Imam 700 wake logova na dan od njega iako sam ugasio lokacije za njega i stavio updejt interval od 3h.

Meni su lokacije off, refresh 30min, i apsolutno nemam problema.

Chronus

BeWeather - ali takodje ima dosta wakelock-kova, Android Weather - grese sa temperaturama. Ja sam trenutno na veoma skromnom Transparent clock i widget, ali barem je tacan.

Eye in the sky, Arcus ....

Šteta što nema tema sa weather aplikacijama...

Ne smem ni da zamislim koliko sam proveo na TT-u xD

Jel ima neko da nije apdejtovao data usage za dash clock da okaci apk? Posto je lik unistio aplikaciju jucerasnjim apdejtom.

Nazad
Vrh Dno