Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

to sa zvukom nije vezano samo za skype. mislim da generalno htc ima problem s tim. meni to hoce i viber da uradi. da li je do roma ili je do verzije aplikacije ne znam, nisam se udubljivao.

Zato ja ne prelazim na noviji rom ako mi ovaj odlicno radi(ARHD 51.0). Samo sam update fw.
Kako ljudi kazu, ne diraj ono sto dobro radi. :D

Jel može da se namesti da u textra pa i u fb Messengeru može da se piše u landscapeu u pop up modu?

Takođe, imam problem sa textra u kombini sa SwiftKey tastom u landscapeu. Polje gde izlazi reč pređe polje za pisanje poruke...?

vec dva dana imam problem sa naglim praznjenjem baterije tokom noci.
Vidim da je telefon awake u periodu u kome se baterija iscedila i poceo je da se pojavljuje google services u procesima koji trose bateriju.
sta raditi?

Ugasi GPS u Google servisima, isključi telefon, uključi telefon, uključi ponovo GPS. To uglavnom reši problem.

vec dva dana imam problem sa naglim praznjenjem baterije tokom noci.
Vidim da je telefon awake u periodu u kome se baterija iscedila i poceo je da se pojavljuje google services u procesima koji trose bateriju.
sta raditi?

Instaliraj wakelock detector pa proveri detaljnije.

Perfectly Clear

Neki dosta hvale ovu kamera aplikaciju pa ko hoce neka proba. Mozda nema najvise instashit filtera ali je navodno kvalitet fotografija odlican i kao moze da ispravi neke mane fabrickih kamera.

Perfectly Clear

Neki dosta hvale ovu kamera aplikaciju pa ko hoce neka proba. Mozda nema najvise instashit filtera ali je navodno kvalitet fotografija odlican i kao moze da ispravi neke mane fabrickih kamera.

Pisao sam ja odavno o ovome :)

Mogu da potvrdim. Sredjuje bas lepo fotku. Ja koristim PerfClear prvo, pa tek onda Snapseed, pa onda kacim :)

A koji je bolji od preostala dva?

^+1

Preci cu na Viral, deluje ok.

Koristi li neko soft keys, koja je najjednostavnija? Konkretno, potreban mi je Home taster.

Poslednja izmena:
Ja koristim Super tube vec dosta dugo. Juce kad spomenuste Viral instalirao sam ga, ali mi je video ucitavao 10 minuta pa sam ga odmah obrisao. Super tube je mnogo brzi...

hoće viral da preuzme nekad link koji ustvari ne može da otvori, već moram da kliknem na browser, pa tek onda drugi put na Viral :)

Ako vuku video sa YT oba, nema razloga da jedan bude sporiji od drugog.

moji linkovi imaju, ali izgleda da se ugura reklama ili tako nešto, treba samo još jedan dodatni klik ili preusmerenje :)

Veruj mi da i neke tekstualne linkove sa fb pokušava da otvori :D

Nazad
Vrh Dno