Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Pa na onom liku koji je zeko ostavio su i jedna i druga tema ovakve, zato sam pitao. A kod sebe koristim njihovu Holo, pa mi ovi shotovi izgledali čudno :)

hqwc.png

Ima razlike - na jednoj je suggestion bar tamnije sive nego tasteri :) Inače, zadnja verzija koja može skroz da se ''temizira'' i da vam bude instalirana uporedo sa default verzijom je iz novembra, pogledaću tačno oznaku verzije pa ću vam javiti. I za nju je uputstvo:

INSTRUCTIONS FOR SWIFTKEY USING APKTOOL:

1. Get the Swiftkey apk from your phone.

2. Decompile it using ApkManager or ApkTool.

3. Go to the decompiled project folder, open AndroidManifest.xml and change the package name from "com.touchtype.swiftkey" to "com.touchtype".

4. Copy the contents of Swiftkey_ApkTool.zip to the corresponding folders in the decompiled project folder.

5. Recompile and install.

A za novije verzije, dovoljan je drag and drop skinutih fajlova u apk (otvorite ga pomoću win rara) i zatim sign (možete to uraditi i na samom telefonu pomoću jednostavne aplikacije ZipSigner). Ovaj način jeste lakši i podržan za novije verzije, ali ostaju neki elementi ''ne temizirani'' pa ja koristim verziju iz novembra koja mi radi bez ikakvih problema.

Inače najjednostavniji apk tool vam je ovaj http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2326604

Poslednja izmena:
Koristio sam ovu better cameru i bila mi je ok. Slika možda malo bolja nego stock na gnex, mnogo više opcija i relativno brza, za razliku od vignette koju sam koristio pre nje.

Bolja i od FV-5 ? :)

FV-5, sa svojim "RAW" modom, teško da može bolja :)

Ma ove su mi kao neke nove koje sam video da su popularne, nisam ukljucio FV-5 koji je dugo tu, pa rekoh da vidim sta i kako, jel ima tu nekog napretka ;)

"Telefonske sekretarice" za android?
Dajte par predloga, potrebne su osnovne funkcije, da korisnik snimi svoj tekst poruke, da se može namestiti da posle toliko i toliko zvonjenja sekretarica otvara vezu i naravno da "posle zvučnog signala" snimi poruku druge strane.

nasao sam google photo sphere app i instalirao na stock lg l7, iiiiiii ne radi. tj. ne radi mi samo sfera koja mi treba. guglavanje mi ne bi od pomoci posto sam provalio da radi na 99% telefona i to uglavnom stock jelly bean. da li ima veze sa rutom, ili jednostvano ne radi na mom modelu?

Excel <> Contacts aplikacija free na Amazonu, mozda nekome posluži ko ne voli Google sync.
Transzilla prevodilac free na AppGratis, nije loše.

Probaj ovu, ili neku drugu koja ima "panorama" u nazivu.
hvala ali ima dobar panorama program uz procapture app, stavio sam i ovu da probam. Sfera je malo drugacija i ja nisam nasao nista sto valja

P.s. usao u prvu radnju pitao za najjeftini photosphere telefon, kaze da misli da mora da ima minimum giga rama...od 25.000. Pa da ima logike moj ima 512 program mi radi osim sfere

Poslednja izmena:
Taj je lupio pa jedva ostao živ... Ne radi ti photosphere verovatno jer nema telefon žiroskop. On je potreban da registruje rotaciju.

Jeste potreban ziroskop, ali ne znam koji smartfon ga danas nema. Bice da je nesto drugo u pitanju.

Sta mislite o Wickr?

Navodno je super siguran, koristi asimetricnu enkripciju (svaka poruka ima svoj kljuc, a ne jedan glavni), postuje bla, bla standarde, AES-256 enkripcija, i secure delete.

Prema njihovom privacy policy bi trebalo da se ozbiljno drze toga, jer ne skupljaju informacije o korisnicima, niti zahteva mail ili bilo sta identifikujuce.

Jeste, al pogledaj šta sve traži...

uploadfromtaptalk1393263044675.jpg

Hahaha, ala je sigurno :d

Xprivacy, па нек тражи шта хоће ;)

Zar nema smisla da messenger traži većinu tih dozvola?

Malopre sam skinuo preko amazona free aplikaciju i dobio sledeci email "Your Amazon.com Promotional Credit".

Thank you for purchasing from Amazon.com.
Your recent order ************ entitles you to a promotional credit which we have added to your account. This credit can be applied to your next qualifying purchase.

http://www.amazon.com/gp/feature.html/?&docId=1001927001

Možda nije mesto ali ja imam pitanje. Meni pri podesavanju APN traži MNC i MCC podešavanja. Koji parametri idu za to ? Telenor sam mreža, ovi iz telenora me kuliraju.

Da li neko zna koja je najbolja apk za pracenje cpu statistike dok npr igram neku igru ?

Kako to misliš da prati, da na ekranu piše dok igraš igru ili?

Nazad
Vrh Dno