Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Tebi sve komplikovano :p

Ne znam, mozda zato sto dugo koristim SuperBeam, pa mi nije komplikovan, mada ne vidim sta je komplikovano :)

Posto ji li neka apk koja moze da natera npr igru koja je u horizontal modu da se rotira na drugu stranu ? Cenim da ne ali reko ne kosta me nista da pitam..

Posto ji li neka apk koja moze da natera npr igru koja je u horizontal modu da se rotira na drugu stranu ? Cenim da ne ali reko ne kosta me nista da pitam..

Možda može i druga strana, ako ti u ROM-u ima opcija da se dozvoli rotacija za 270º? Ne sećam se da mi je neka igra do sada bila problematična po tom pitanju, tj. mislim da sam sv i jednu mogao da rotiram.

Imam problem sa SwiftKey tastaturom, stalno mi je veliko slovo a. Pokušao sam da ga izbrišem ali ne vredi. Zašto mi se to dešava i ima li neko predlog kako da to rešim?

Možda može i druga strana, ako ti u ROM-u ima opcija da se dozvoli rotacija za 270º? Ne sećam se da mi je neka igra do sada bila problematična po tom pitanju, tj. mislim da sam sv i jednu mogao da rotiram.

Koristim onaj cataclyzm rom.. Cenim da on nema tu opciju. Bedak

Meni je Cataclysm na N4 i imaš u njegovim prefs -> Miscellaneous -> Allow upside-down rotation.

Imam problem sa SwiftKey tastaturom, stalno mi je veliko slovo a. Pokušao sam da ga izbrišem ali ne vredi. Zašto mi se to dešava i ima li neko predlog kako da to rešim?

Možeš li da pojasniš malo bolje, budući da je i ja koristim?

SwiftKey pamti određene reči da li se pišu velikim slovom, meni je zapamtio da se A piše velikim slovom kao što je zapamtio da se Beograd piše velikim slovom.

SwiftKey pamti određene reči da li se pišu velikim slovom, meni je zapamtio da se A piše velikim slovom kao što je zapamtio da se Beograd piše velikim slovom.

Slika govori više od hiljadu reči a
y7e6u7um.jpg

tenegyny.jpg

Mora da se batali SwiftKey. A baš sam ga bio naučio dosta reči. :( ima od početka bagove i kao da neke reči zaboravi A siguran sam da ih je upisao pre

Koja igra je u pitanju?

Neko pecanje.. :) hocu da okrenem na drugu stranu jer vrteci masinicu trosim samo jedan cosak ekrana,plasim se da mi ne nestane onaj sloj protiv mascenja ekrana,oleophobik ili tako nesto :)

Poslednja izmena:
Ipak ne moze, aplikacije i ceo sistem moze, ali ni jedna igrica nece da se okrene.

Ni to nije tacno.. :) ja sam okrenuo jednu igricu ,cisto testa radi

Vrh Dno