- Učlanjen(a)
- 25.09.2008
- Poena
- 915
AOSP Browser u kome najzad radi Incognito mod na KitKat!
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2639615
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2639615
Ima li neko ideju kako da dodjem do ovog widgeta (u prilogu) za vremensku progvnozu kakav sam imao na Sony telefonima?
Vidim da je accuweather ali ne uspevam da nadjem takav widget nigde.
Svaka pomoć je dobrodošla.
Ako si mislio na ovo,poslacu ti na pp.
Inace ovo je widget sa Arc S telefona.
Ovo sto ti saljem je providna verzija,mnogo bolje izgleda,koliko znam telefon mora da bude rutovan da bi se instaliralo.
Ako si mislio na ovo,poslacu ti na pp.
Inace ovo je widget sa Arc S telefona.
Ovo sto ti saljem je providna verzija,mnogo bolje izgleda,koliko znam telefon mora da bude rutovan da bi se instaliralo.
Posto sam tek rootovao tel, i sve mi je poprilicno novo, evo jedno (mozda glupo) pitanje:
Zasto titanium backup trazi da imam ukljucen usb debbuging? Sta mu to tacno dodje, ne skodi da je stalno ukljuceno?![]()
Zbog cega na play store ne mogu preko wifi mreze a preko data radi normalno. Pise da veza nije uspostavljena i tako u krug. A browser mi radi najnormalnije. Obrisao sam i cache play stora isto se desava!
E ljudi, danas mi se apdejtovao superuser i kada udjem u njega izbaci mi da moram da apdejtujem superuser binary preko recovery-a, kako to da uradim? Msm sta treba da flesujem preko recovery-a ?
Tek danas. Ponudi valjda dvije opcije instalacije SU-a Normal i preko Recovery-a. Ti samo izaberes i valjda ce sam odraditi sve.
![]()
Klikni to ***, nece ti explodirati telefon...![]()
E ljudi, danas mi se apdejtovao superuser i kada udjem u njega izbaci mi da moram da apdejtujem superuser binary preko recovery-a, kako to da uradim? Msm sta treba da flesujem preko recovery-a ?
Ako si s-off onda moze i normal, a ako je uređaj s-on samo potvrdi da flashuje preko recoverya i odradice sam. E sad... Ako samo bootuje I nista ne instalira, potraži fajl u temp folderu i install.
Ma za svaki HTC važi isto. Ako si s-off može i normal.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari