Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Posto sam tek rootovao tel, i sve mi je poprilicno novo, evo jedno (mozda glupo) pitanje:

Zasto titanium backup trazi da imam ukljucen usb debbuging? Sta mu to tacno dodje, ne skodi da je stalno ukljuceno? :)

Prilozi

• Screenshot_2014-02-09-22-03-33.png
    Screenshot_2014-02-09-22-03-33.png
    184.3 KB · Pregleda: 282
  • Screenshot_2014-02-09-22-04-09.png
    Screenshot_2014-02-09-22-04-09.png
    281 KB · Pregleda: 279
Ima li neko ideju kako da dodjem do ovog widgeta (u prilogu) za vremensku progvnozu kakav sam imao na Sony telefonima?
Vidim da je accuweather ali ne uspevam da nadjem takav widget nigde.
Svaka pomoć je dobrodošla.

Ako si mislio na ovo,poslacu ti na pp.
Inace ovo je widget sa Arc S telefona.
Ovo sto ti saljem je providna verzija,mnogo bolje izgleda,koliko znam telefon mora da bude rutovan da bi se instaliralo.

Prilozi

• Screenshot_2014-02-09-22-01-26.png
    Screenshot_2014-02-09-22-01-26.png
    324.4 KB · Pregleda: 300
Ako si mislio na ovo,poslacu ti na pp.
Inace ovo je widget sa Arc S telefona.
Ovo sto ti saljem je providna verzija,mnogo bolje izgleda,koliko znam telefon mora da bude rutovan da bi se instaliralo.

Da, da to je taj widget. Hvala ti puno. Nadam se da će raditi, samo još da rootujem telefon, pa ću javiti epilog.
Za taj widget znam da nije navika, već mi je naprosto najlepši, i koristio sam ga godinama.

Postavi link ovde, ja sam našao neku verziju na xda ali ne mogu da je nateram da radi.

Posto sam tek rootovao tel, i sve mi je poprilicno novo, evo jedno (mozda glupo) pitanje:

Zasto titanium backup trazi da imam ukljucen usb debbuging? Sta mu to tacno dodje, ne skodi da je stalno ukljuceno? :)

nema potrebe da ti bude uljuceno,nekad na starijim romovima je bilo neophodno.samo odes u preferences,pa gui pref. pa isljucis da ti izbacuje upozorenje
gyjupuja.jpg

To prvo, gde ces resetovati sva podesavanja, to je zadnje resenje.

Jesam ga restartovao par puta a hard nisam radio znam da je to krajnje resenje. Hocu da vidim mozda ovako neko zna sta je u pitanju

Ni jedno ni drugo ne pomaze. Nemam pojma. Da nije nesto zbog tunel bear-a i vpn-a?

E ljudi, danas mi se apdejtovao superuser i kada udjem u njega izbaci mi da moram da apdejtujem superuser binary preko recovery-a, kako to da uradim? Msm sta treba da flesujem preko recovery-a ?

Onaj file sto ti skine.

E ljudi, danas mi se apdejtovao superuser i kada udjem u njega izbaci mi da moram da apdejtujem superuser binary preko recovery-a, kako to da uradim? Msm sta treba da flesujem preko recovery-a ?

Tek danas :eek:. Ponudi valjda dvije opcije instalacije SU-a Normal i preko Recovery-a. Ti samo izaberes i valjda ce sam odraditi sve. :)

Tek danas :eek:. Ponudi valjda dvije opcije instalacije SU-a Normal i preko Recovery-a. Ti samo izaberes i valjda ce sam odraditi sve. :)

Ponudi mi samo recovery jer kao samo tako moze za HTC da se uradi. Ovo radi update vec drugi put.

Koji file mi skine?

EDIT: Uspeo sam, nasao sam preko search da mi je skinulo superuser.zip, to sam flash i sve je ok..

Poslednja izmena:
Pa pogledaj negde u root-u sd kartice ili u download folderu.

Ako si s-off onda moze i normal, a ako je uređaj s-on samo potvrdi da flashuje preko recoverya i odradice sam. E sad... Ako samo bootuje I nista ne instalira, potraži fajl u temp folderu i install.

Ako si s-off onda moze i normal, a ako je uređaj s-on samo potvrdi da flashuje preko recoverya i odradice sam. E sad... Ako samo bootuje I nista ne instalira, potraži fajl u temp folderu i install.

S-Off sam, nasao sam fajl i flashovao ga :D
Pisalo mi je da na mom HTC-u moze samo iz recovery-a.

Nazad
Vrh Dno