Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Koji program koristite da upravljate kompom preko moba? Treba mi nešto, kao TeamViewer, što će i posle uključivanja kompa moći odmah da se koristi, a da ne moram svaki put ponovo da ukucavam šifru.. Znam da i TeamViewer može da se podesi da se ne kuca stalno šifra ali nisam uspeo da ga namestim..

Koji program koristite da upravljate kompom preko moba? Treba mi nešto, kao TeamViewer, što će i posle uključivanja kompa moći odmah da se koristi, a da ne moram svaki put ponovo da ukucavam šifru.. Znam da i TeamViewer može da se podesi da se ne kuca stalno šifra ali nisam uspeo da ga namestim..

Napraviš TeamViewer nalog i uloguješ se sa njim i na kompu i na telefonu i to je to

Sa kojom aplikacijom mogu da stavim phone app u exluded odnosno nek mi uvek ostaje u memoriji? Jel moze xposed i koji modul mi treba?

Pokušavao sam više puta sa različitim mejlovima ali nisam uspeo..

@M@jkl Hvala, probaću.

Ima u app settingsu za xposed, resident memory opcija. Inace odlican modul uz gravitybox jedan od boljih.
Mora da imas lag na dialeru :D

Poslednja izmena:
App settings modul?

Šta treba da checkiram? Resident?

u8uge7aj.jpg

Jel treba jos koja aplikacija da se zakljuca u memoriju na TW romu?

Phone, contacts, messaging, settings :D

Jel com.android.phone ili com.sec.phone da zaključam? Pretpostavljam ovo prvo.

Mislim da je to povezano, posto sve sammy apps imaju com.sec.xxxx

Probaj.

I ja dobijam tu gresku, ali koristim airdroid. Odlican je i brz. Cak mozes i kada nisi kuci da pristupis kompu.. Preko tudjeg wifi-ja ili 3g-a... Samo ostavis Airdroid na kompu upaljen(sitan program, pali se sam) i to je to, odakle hoces mozes da pristupis..

Ма не треба ми за пребацивање фајлова већ за стримовање филмова, серија или чега већ ;)

A sto ne kliknes na ikonicu za scan u es exploreru?
Ja tako nadjem racunar i pristupim mu bez problema,bilo na lan ili na wi fi.

app settings modul FTW! :banana:
svakih ~pola godine pitam jel ima nacin da namjestim Landscape Sense Launcher (prije za One X, sad za One), svi mi govore da moram da instaliram drugi launcher, kad ono, sa ovom aplikacijicom u par klikova sam zavrsio posao :guitar:

jos da namjeste i neke tranzicije da mogu da se biraju, kao na Insert Coin ROM-u, i onda :smoke:

Eto vidis, nisi morao launcher da menjas :p Mada meni nema logike da ukljucujem auto rotation na launcher, pa me nije ni zanimalo, bas mi milo and drago sto si nasao ;)

Pisem ti u xposed temi, kad sam je vec otvorio za animacije.

Poslednja izmena:
Odlicna aplikacija za menjanje stock kamere na Nexusu, brz i jednostavan interfejs bez bespotrebnih opcija za deljenje slika, filtera i slicnog.

DSLR Camera Pro

I ja dobijam tu gresku, ali koristim airdroid. Odlican je i brz. Cak mozes i kada nisi kuci da pristupis kompu.. Preko tudjeg wifi-ja ili 3g-a... Samo ostavis Airdroid na kompu upaljen(sitan program, pali se sam) i to je to, odakle hoces mozes da pristupis..
Koji program, jel ne ide on iz browsera?

Očigledno je da nisi podesio dobar ip na telefonu.

Upiši ime računara umesto ip, ili ako hoćeš ip kucaj u command promptu ipconfig. Ip koji dobiješ upiši na telefon.
E sada, ako ti na ruteru komp nije fiksiran po Mac adresi, može se desiti da ti taj ip koji si upisao na telefon dobije neki drugi uređaj u kući (ako se na mrežu nakači pre deska)

Očigledno je da nisi podesio dobar ip na telefonu.

Upiši ime računara umesto ip, ili ako hoćeš ip kucaj u command promptu ipconfig. Ip koji dobiješ upiši na telefon.
E sada, ako ti na ruteru komp nije fiksiran po Mac adresi, može se desiti da ti taj ip koji si upisao na telefon dobije neki drugi uređaj u kući (ako se na mrežu nakači pre deska)
Ne mora da znaci da nije podesio dobar ip.Imao sam identican problem i sve dok nisam stavio sifru na racunar i istu upisao tamo gde trazi nije htelo da radi.Zasto,hebem li ga,nemam pojma.

Ja tek vidim da je on nakacen kablom, racunar na modem, nije ni cudo sto se ne moze povezati :sly:

Probaj pa javi.

Nazad
Vrh Dno