Potrebna mi je pomoc. Imam alkatel idol mini rootovao sam ga i treba neki hack za igricu da ubacim u data folder preko root explorera. Medjutim kad udjem u data izbaci mi da treba tel da bude rootovan da bi imao ptistup. Sad ne znam zbog cega![]()
Pa i /data se nalazi u korjenu (/), naravno da treba Root za pristup. ZAto i trazi Root Explorer dozvolu. Bez Roota mozes samo SDCARDu pristupati.To sto je /system RO, ne mora znaciti da samo za to trebaju ROOT privilegije.
a gde je sdcard nego na data?![]()
Tako je. Obicno (pa 100%) se stavlja u tu drugu putanju /sdcard/Android/data (ne obb).Pa postoji /data i postoji /sdcard/data. Za ovo prvo treba root, a za drugo ne treba. Cudo da mora u /data da se stavlja, vecinom se stavlja u /sdcard/Android/obb
a gde je sdcard nego na data?![]()
znam ja šta postoji i znam šta ga pitamPa postoji /data i postoji /sdcard/data. Za ovo prvo treba root, a za drugo ne treba. Cudo da mora u /data da se stavlja, vecinom se stavlja u /sdcard/Android/obb
Obratno (sve te particije se nalaze na internoj memoriji). Zato se i zove ROOT-ovanje, pristupanje korjenu, kao npr na Windowsu da mozes da pristupis C:/, a recimo bio si ogranicen na C:/Windows samo.
![]()
super što si okačio sliku. i gde je tu sdcard particija?
ala se koprcašSdcard tj. Interna mem je particionisana na ove gore dijelove, naravno da nema na slici.![]()
Pa i /data se nalazi u korjenu (/), naravno da treba Root za pristup. ZAto i trazi Root Explorer dozvolu. Bez Roota mozes samo SDCARDu pristupati.To sto je /system RO, ne mora znaciti da samo za to trebaju ROOT privilegije.
Evo za one koji kupuju aplikacije https://play.google.com/store/apps/...d&utm_medium=WidgetWeb&utm_campaign=Playboard
i nije sdcard/data nego sdcard/android/data
@telep Hvala
Ja potrošio 56$
Browser Wars: Speed & Benchmark comparison
Sta je sa operom, najgora kao i za pc :d
A ja koristim Operu vec godinu dana :d jer kao Chrome srce bateriju a ostali su losiji navodno.
Sad ozbiljno pitam, na koji pretrazivac da predjem, koji je najkompletniji i nema bagove sa srkanjem baterije?
Bukvalno se 2 misljenja nisu poklopila
AOSP browser ili Chrome.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari