Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Jeste da je Chrome tezak i za bateriju najvise, ali je dobar ipak. Popravili su Download Manager, brz je, interakcija izmedju tabova je sredjena i olaksana dosta, ima sinhronizaciju...
Osim Opere Mobile i Chromea ostalo je njesra.
Zaboravih AOSP Browser koji je odlican u top3, ali ne radi dobro na 4.4, trza na zahtjevnijim stranicama, poredio sam u odnosu na chrome.

Poslednja izmena:
Ma aosp browser je najbolji :D

Meni je opera odlicna, ali ipak koristim chrome zbog synca sa kompom.

niko Firefox da pomene? A cuh i Maxthon da neko pominje :p

Pokušavam da podesim Dash Clock extenzije da rade kako treba, ali me ne slušaju baš.
A i neće da mi se pojave na lock screen-u iako im kažem da to urade. Ima li negde da trebam još nešto da uključim?
I jel postoji Pro verzija ili se sve rešava sa ovom sa GP + extenzije?

Edit: Snašao sam se. Trebao sam remove stari widget prilikom otključavanja i postaviti Dash Clock.

Poslednja izmena:
U cemu je konkretno problem, kako nece da se pojave? Daj malo vise informacija. Imas u Security da stikliras box jedan da bi omogucio dodavanje widgeta na lock screen, mozda si to prevideo? Sve sam zavrsavao sa free verzijom sa GP-a.

Uspeo sam sada to.
Nego jel kod 4.2.2 moze da bude razlicit home i lock screen wallpaper? Ne mogu naci opciju kod lock screena da stavim nesto drugo.

Nekakav je osakacen na 4.4. Ne radi bas najbolje. To se najbolje vidi pri skrolovanju stranica.

Mene opet zayebava AdAway, kad treba da Apply Hosts, vrti duze malo i izbaci FC. Nema druge izgleda nego MinMinGuard :D

Ne znam.. Meni browser radi ok,i vise nego.

Sto se tice adawaya skini stariju verziju i radice ti normalno. Meni se ista stvar desavala kao tebi sa verzijom 2.8

Potrebna mi je pomoc. Imam alkatel idol mini rootovao sam ga i treba neki hack za igricu da ubacim u data folder preko root explorera. Medjutim kad udjem u data izbaci mi da treba tel da bude rootovan da bi imao ptistup. Sad ne znam zbog cega :(

Potrebna mi je pomoc. Imam alkatel idol mini rootovao sam ga i treba neki hack za igricu da ubacim u data folder preko root explorera. Medjutim kad udjem u data izbaci mi da treba tel da bude rootovan da bi imao ptistup. Sad ne znam zbog cega :(

Jel si uradio mount rw particije u root exploreru?

Imaš dugme na toolbaru koliko se sećam

Da ali kad kliknem na njega pise isto da uredjaj nije rootovan. A preko root file mebadzera sve otvaram bez problema ali ne mogu da uradim sto mi treba

Možda si slučajno odbio root dozvolu za root explorer. Jel ima root explorera u logovima su aplikacije?

Gde to da vidim. Izvinjavam se na neznanju. Androd korustim 5 dana pa jos ne mogu da pohcatam sta je gde :(

Ikonica Superuser ili SuperSU, ako je nema, onda u podesavanjima nadji opciju Superuser...

Nazad
Vrh Dno