Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

E vidi se ovi što imaju One blage veze nemaju :p

Što se tiče art-a, uzmite malo pročitajte vidite pros and cons, probajte, vidite kako se kod vas ponaša i onda hoćete ostati na njemu ili se vratiti na art vaša stvar.

pa nemamo, kad em ne moze da radi xposed kad je aktiviran ART, em AFAIK nema podrske za ART ni u ARHD 51.0. Sve i da ima, xposed mi je preci od ART-a, a pitam prije svega zbog mog matorog DHD, postoje romovi (CM 11) koji imaju ART, ali su portovi za DHD toliko bagoviti, da recimo zna redovno zvono da steka, sto je ipak osnovna funkcija telefona, pa onda ne radi stock browser i sl... (ne znam jesu li to ispravili u novijim nightlies, za browser mislim da nisu)...

pa nemamo, kad em ne moze da radi xposed kad je aktiviran ART, em AFAIK nema podrske za ART ni u ARHD 51.0. Sve i da ima, xposed mi je preci od ART-a, a pitam prije svega zbog mog matorog DHD, postoje romovi (CM 11) koji imaju ART, ali su portovi za DHD toliko bagoviti, da recimo zna redovno zvono da steka, sto je ipak osnovna funkcija telefona, pa onda ne radi stock browser i sl... (ne znam jesu li to ispravili u novijim nightlies, za browser mislim da nisu)...

Ja koristim na G2 art tako da ono možeš da probaš. Ako radi, radi, ako ne, vraćaj se na dalvik :) mislio sam da pitaš za One. Ladno niko nema art sem stock androida. Čudo da to HTC i Sammy nisu ubacili. Onda ne moram ni da se nerviram što LG nije ubacio, bar ovaj leak što sam video.

ispravljeno je sve u unofficial od mustaavalkosta. radi zvono, radi browser i gmail. i art radi kako treba, samo ne stavljaj exposed jer ce vratiti na dalvik. u poslednjih dan dva su se pojavila jos dva roma ali su portovi njegovog tako da ne vidim neku poentu u svemu tome.
rom inace radi jako lepo, manje je bagovit od 4.2.2. ne desava se da touchscreen blokira pa je jedina mogucnost vadjenje baterije. mada koliko sam citao za to je bio kriv screen off animation. kad se iskljuci ne bi trebalo da blokira.

to su lijepe novosti :) Sjecam se da je i Mustaavalkosta rekao da bi trebalo da moze dirty flash sa njegovih ranijih ROM-ova (imam 4.2.2), moram da odradim nandroid bekap, pa da probam opet CM 11 :)

Jel trose mnogo vise live wallpaper-i nego obicni?

Na AppGratis-u je free City Maps 2Go sa 5 mapa za offline upotrebu.
Ja inace ne koristim ali mi nekad zatreba za NS pa sam skinuo za Ns i Bg da se nadje pri ruci.

I ja sam skinuo, baš će mi dobro doći mapa NS-a, 100 puta sam se izgubio :d

Kod mene rade normalno :)

Pa da čim naprave kod mene je ne brini... Mada sad ce sezona pecanja pa trebaće tu para za opremu

Uz telefon sam dobio instaliran 1Mobile Market pa me zanima jel ga neko koristi i da li prolazi kupovina aplikacija tamo?

Je l koristi neko pandoru? imam problema vec 2 dana pa me zanima da li ih i drugi iamju

Raznih. Prvo nije mogla da nadje pesme, pa je onda pocela da salta pesmu za pesmom za manje od sekunde. Sada dobijam reklame iako koristim one aplikaciju. Nekada dobijem 40 sekundi tisine, sto je verovatno reklama opet. Takodje, ucitavanja su jako duga i bas se muci za sve.

Imal i neki normalan brauzer???
Opera ne reprodukuje fles,UC Browser ostaje aktivan i kad se izadje iz njega a Dolphin hoce da se srusi na nekim web stranama,uglavnom tamo gde su gifovi.
UC Browser je to resio tako sto ih pokazuje kao slike i nema problema,takodje nisam video nesto reklame na njemu za razliku od Dolphina.

Poslednja izmena:
@amdpower
Ti ono imaš Zte blade g?
Teško da i jedan browser može lepo da radi na 512mb ram-a...

Radili - prava reč... :)

Vrh Dno