meni se svidža. prvo što mi je promena u odnosu na nove apexe stockove koje gledam već godinama, drugo što sve možeš brže da odradiš nego na tim launcherima. coveri, shutteri, nalaženje aplikacija po slovu su super stvari, recent apps widget, quickpage... od mana sam mu našao da je bugovit pa cover nekad otvara kao običan folder i što nema dodatak za unread count (verovatno ima nešto 3rd party, nisam tražio)
Slazem se da je promjena, zato sam ga i probao. Samo je free verzija osakacena, a Pro nema narodne.
Oni Coveri i Šateri, jesu novina i zanimljivo djeluje, ali nije bas toliko korisno. Nervira me kad listam stranice na homescreenu cesto povucem i ovo sa strane (QuickPAge i QuickDrawer), ko kad su ga stavili skoro od sredine da se moze povuci (moras listati ko po jajima)

Smeta mi sto su aplikacije predstavljene kao lista, moze se bolje iskorisiti prostor. Nalazenje po imenu je dobra stvar.
Ja sam navikao na klasiku (Homescreen i Drawer), ovo mozda jeste brzi nacin, ali nije mi bitna svaka sekunda, svakako app koje najcesce koristim su na dohvat ruke. Nece drzava propasti ako izgubim 5 sekundi vise

Npr bolje je i preglednije praviti vise tabova u draweru (ili foldere i sl.), nego dodoavati u Quickpanel sa strane i nesto izvlaciti.

Iritiraju me i oni "traljavi" widgeti u widget tabu ili ako aktiviras šuter opciju u Quickpanelu sa desne strane ne vidi se widget u komadu, kao i nemogucnost krstenog resize-a widgeta u QuickPage-u.
Sve u svemu zanimljiv Launcher, pomalo cudan i tesko se navici, brzo ce steci popularnost, vidim da vec rapidno raste...
Izbrisao sam ga na kraju, i ostavio Nova Launcher i ovaj KK Launcher. Sumnjam i kad Apex izadje da ce biti drugaciji ili bolji od Nove. SVidja mi se ovo sto su ubacili u KK 4.4 kod biranja Launchera (Settings - Home). Lakse je i preglednije.