Sofa score mi posle poslednjeg apdejta stalno izbacije fc kad kliknem da otvorim bilo koju ligu. Jel ima jos neko takvih problema?
Meni ovako izgleda ekran.
Počeli su da guraju reklame u Gmail app
Koja verzija ,meni 4 .0.5 i nema pehara, obrisao sam sve i ponovo ništa..
Kod mene je trenutna verzija aplikacije 3.2.3...
Da li je moguće da se na osnovu geo taga, fotografije aplouduju u određen folder na Dropbox?
Pošto se niko ne javlja, cenim da nije...
Meni se uopšte ne sviđa taj kk launcher.
nikada mi nije trebalo tako nešto, pa ne mogu da ti pomognem, ali možeš da probaš sa nekim receptom na ifttt-u.
^^ -1
Znas sta fali kod nove. Da pravi novi homescreen kad prevuces ikonicu u desno, a ne da unaprijed odredjujes i dodajes. Onaj fullscren drawer (small tabs opcija) mi nije bas prakticna, jer te small tabove ni noktom ne mozes zakacitiOstalo je OK.
To ti svaki Launcher radi i ne uvijek, pogotovo na ovom telu Nexusu gdje imas 2GB RAMa. Vecina ih ima opciju da drzi u memoriji. Page Indicator (i na Homescreenu ina Draweru) i na Novoj zauzima mjesto cak i ako stavis onu opciju na None.+1
probao sam taj kk launcher ali nisam bas odusevljen. svaki put kad iz aplikacije izlazis na desktop, ponovo ucitava sve i cekas da se pojave widgets, icone i folderi. i nervira me onaj page indicator sto zauzima mesto nepotrebno. kao i gestures koji nekad radi nekad ne.
mada mi nije problem da "zakačim" tabove - mali prsti![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari