Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Meni ovako izgleda ekran.

Prilozi

• ss.jpg
    ss.jpg
    23.5 KB · Pregleda: 301
Poslednja izmena:
Ja sam u meniju izabrao fudbal da mi bude main sport, možda ima neke veze sa tim...

Evo sad gledam, kada izaberem neki drugi sport (npr basket) onda ni ja nemam taj pehar nego samo kalendar i refresh...

E onda nesam pametan. Možda da uradiš update aplikacije...

Sofa score mi posle poslednjeg apdejta stalno izbacije fc kad kliknem da otvorim bilo koju ligu. Jel ima jos neko takvih problema?

Skini novu verziju, to je bila greska koju su ispravili.

Edit: ni kod mene nema tog pehara :)

Poslednja izmena:
Možda je do toga što ja nisam uradio update. :d
Kod mene je trenutna verzija aplikacije 3.2.3...

Počeli su da guraju reklame u Gmail app

Prilozi

• uploadfromtaptalk1386686614683.jpg
    uploadfromtaptalk1386686614683.jpg
    63.6 KB · Pregleda: 274
Sreća pa postoji AdAway :-D

Kod njega je starija verzija, to su izbacili nedavno kad su radili redizajn.

pa ne klasičan mail. druge je boje, žućkast, ne mogu multiselect na njega ali mogu pojedinačno da ga obrišem kad ga otvorim. i onda dole ne piše deleted ili kako već piše za sve mailove nego "ad dismissed".

@gibo imam adaway, ne pomaže ovde, drugi je princip

Poslednja izmena:
Meni se uopšte ne sviđa taj kk launcher.

Sofa score posle apdejta resila prethodni problem ali evo sad vidim stoji mi liga sampiona sve na 25 min. i 0-0 sve sem Bajerna gde pise 2-0.

Baš sam i ja to vidio, dok LiveScore uredno prikazuje tekuću minutu i rezultat.

nikada mi nije trebalo tako nešto, pa ne mogu da ti pomognem, ali možeš da probaš sa nekim receptom na ifttt-u.

Hvala za sajt, baš je super. Svakako će mi koristiti u budućnosti. Međutim, ne može sa kamere direktno, već mora preko instagrama, ili sličnih servisa. Bar koliko sam video za ovih 5 min...

Neko je preporucio Action Launcher. Fino zamisljen Launcher, ali mene smara ovo izvlacenje. KLasika je zakon ipak za sada (meni lakse kretanje kroz meni i samim tim preglednije), sta misle drugi ? :D

Za sad ništa ne može da skine Nova Launcher sa trona.
Bar ja tako mislim :)

^^ -1

Znas sta fali kod nove. Da pravi novi homescreen kad prevuces ikonicu u desno, a ne da unaprijed odredjujes i dodajes. Onaj fullscren drawer (small tabs opcija) mi nije bas prakticna, jer te small tabove ni noktom ne mozes zakaciti :D Ostalo je OK. Voleo bih da je moguce dodavanje widgeta preko homescreena kao na stock launceru. Znam da ima da opcija ali samo se vide ime widgeta i dimenzije, a ne njihova realna slika.

+1
probao sam taj kk launcher ali nisam bas odusevljen. svaki put kad iz aplikacije izlazis na desktop, ponovo ucitava sve i cekas da se pojave widgets, icone i folderi. i nervira me onaj page indicator sto zauzima mesto nepotrebno. kao i gestures koji nekad radi nekad ne.

^^ -1

Znas sta fali kod nove. Da pravi novi homescreen kad prevuces ikonicu u desno, a ne da unaprijed odredjujes i dodajes. Onaj fullscren drawer (small tabs opcija) mi nije bas prakticna, jer te small tabove ni noktom ne mozes zakaciti :D Ostalo je OK.

Skoro uvek imam samo jedan home screen, tako da mi te opcije nisu potrebne, a ni small tabs ne koristim, mada mi nije problem da "zakačim" tabove - mali prsti :D

+1
probao sam taj kk launcher ali nisam bas odusevljen. svaki put kad iz aplikacije izlazis na desktop, ponovo ucitava sve i cekas da se pojave widgets, icone i folderi. i nervira me onaj page indicator sto zauzima mesto nepotrebno. kao i gestures koji nekad radi nekad ne.
To ti svaki Launcher radi i ne uvijek, pogotovo na ovom telu Nexusu gdje imas 2GB RAMa. Vecina ih ima opciju da drzi u memoriji. Page Indicator (i na Homescreenu ina Draweru) i na Novoj zauzima mjesto cak i ako stavis onu opciju na None.
mada mi nije problem da "zakačim" tabove - mali prsti :D

K'o kad nista ne radis na njivi, samo vozis traktor :D

@ Dobar je Nova Launcher nema sta se mnogo zamjerati (i veoma brz je), jedino on ima opciju (od ovih custom launchera) da ubacuje shortcutove prilikom instaliranja novih appova sa marketa na stranicu nezavisno od podesavanja na gplayu. Jer ako se ne iskljuci ta opcija Play ce dodavati ikonice u stock launcher iako nije aktivan i ne koristi se, sto je bzvz, i ako izbrises app ostaje ikonica sto je jos vise bzvz.

Poslednja izmena:
Vrh Dno