Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Gle stvarno :) skoro da je idealno za mene, jedino mi smeta sto odbija poziv onom sto zove a ne pusti da odzvoni do kraja... :)

Hvala!

Да ли неко има проблема са Show-box апликацијом? Пробао сам је на пар уређаја, негде сецка, негде ради нормално. Да ли је то до апликације или до телефона?

Ja gledao malopre Simpsonove, sve radi dobro - osim sto su novi Simpsonovi jos gori od prethodnih losih sezona.

Успео сам да наместим. Сад шљака!
PS Погледао сам почетак епизоде симпсонових, тј. уводну шпицу, немам речи... катастрофа.

U ovoj novijoj verziji, osim sto su dodati filmovi, moze da se bira i default player za aplikaciju, sto je dosta pohvalno. Showbox kicks ass.

Nećeš ga ni dobiti, nema ga više na ps. Skini ručno sa sajta, mislim da ima link ovde par strana unazad.

Ja jos uvek nisam dobio taj update, kod mene samo tv shows.
Na zvaničnom sajtu.
http://show-box.me

4a2e4e7u.jpg

Izvoli!

Poslednja izmena:
i o tome je bilo price par strana unazad. odgovor je tesko. cak i sada kada mozes da pustis iz nekog drugog playera, problem su nazivi filmova prema kojima aplikacije za prepoznavanje titlova ne mogu da pronadju. najjednostavnija opcija je da dl film na tel/tablet, rename i onda pronadjes titl. mada se to granici sa rucnim trazenjem

Probao sam ga, ali je po meni mnogo bolji SubLoader.

Powered by Asus HD7

Pozdrav, jel mogu nekako da se blokiraju pozivi na viber, kad je telefon online ?
Hvala

Moze li onlajn da se gleda sa titlovima?
Inace aplikacija je odlicna.

Poslednja izmena:
Pošto sam neke aplikacije skidao sa US, a neke sa UK marketa, sad kad hoću da mi se updatuju jel moram ponaosob da ulazim na UK/US market? Cenim da sve aplikacije koje imam postoje na oba marketa...

Market je jedan te isti, a ti si ulazio na njega na dva razna načina. Uđi i na treći (recimo Kanada), sve aplikacije će se ažurirati.

Moze li onlajn da se gleda sa titlovima?
Inace aplikacija je odlicna.

Probao sam jedan film i radi normalno, koristio sam mx i samo ucitao skinuti titl. Odlicna aplikacija, meni na asus hd7 internet 10mbit premotavanje gotovo trenutno a striming perfektan, na high (720p)

Pošto sam neke aplikacije skidao sa US, a neke sa UK marketa, sad kad hoću da mi se updatuju jel moram ponaosob da ulazim na UK/US market? Cenim da sve aplikacije koje imam postoje na oba marketa...

Kad ih instaliras ne moras vise da palis VPN i da se kacis bilo gde. Kad odes na My apps pa na ALL odatle mozes da vidis za koju ima update, jedino je nezgodno ako je lista malo duza.

Jel mogu negde na kompu upravljati aplikacijama koje sam imao na Androidu?
Konkretno hteo bih da sredim listu aplikacija ako je moguce, da ostavim samo neke korisne a ne da mi se prikazuje sve jedna koju sam samo probao...

Poslednja izmena:
Imam jedno pitanje u vezi aplikacije All-in-one toolbox.
Izvršio sam bekap svih aplikacija uz pomoć te alikacije na SD karticu. Trenutno koristim telefon LG L7 i za koji dan ga menjam za Samsung galaxy core.
Da li ću moći da vratim sve aplikacije na drugi telefon bez posledica?

To je program koji ubija reklame u drugim programima? Jel' treba root za to? Radi li neki bez root-a?

Mora root. Ne može nijedan da radi bez root-a.

Vrh Dno