Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Jel ima neko iz prve ruke da mi preporuči neku alarm app koja ima shake to snooze? I jel sam ja glup, ćorav ili nešto treće, pošto ne vidim da ima srpskog jezika u oflajn modu Google translatora?

^ Timely za Alarm aplikaciju.

Pa drugar iz prve ruke je. Na Googlu su ti merodavna prva 3-4 linka a na apps je bilo dovoljno da pogledas zadnje 3 stranice. Timely je par puta preporucen(strana 30). Utrosio bi manje vremena nego sto si utrosio kucajuci pitanje. Pozdrav.

Je l' ima neko kod(ove) za Aviate Launcher? Ako posle uspesnog ulaska sa kodom korisnik dobija nekoliko kodova koje moze da podeli rado cu podeliti sa ljudima na forumu. :)

Saću da vidim imam li neki kod za Aviate...

Ima. Dobio sam 5 pozivnica.

Ko želi pozivnicu za Aviate, neka mi pusti mail na PM.

Poslednja izmena:
E i ja bih voleo da probam taj launcher...
Pa ako još neko ima kod neka udeli :-D

šta je to aviate launcher i zašto su potrebni kodovi za njega.

što se tiče google translate očigledno nemaju nameru da nas dodaju, jer od kad se pojavio offline mod nema nas.

Imas hrvatski zato :D Srbija zadnja rupa izgleda...Isto tako i za Navigon nema SRB a ima HR:sceptic:

Наравно они своје гурају и из ничега створили "свој" језик док ми и даље пу.... латиницу коју Гугл детектује као кроасан језик који ни не постоји. Сами смо криви и треба признати;-).

Da li moze neko da preporuci neku aplikaciju za download, kada skidam preko telefona npr. rom da mogu da pauziram i da biram gde ce da se sacuva fajl i tome slicno?

A šta fali običnom browseru za download?
A mislim da je veća verovatnoca da file bude oštećen ako zaustavljas i ponovo pokreces download.

Upravo sam skidao AOKP preko browsera, i krenuo da flesujem i restartuje se, sada sam podigao nand backup i pogledao fajl od roma i velicina fajla je manja za par MB nego ova koju sam skinuo na racunaru, iako je pisalo da je preuzimanje gotovo.

Probaj Operu ili Chrome. A inače pre flashovanja nečega UVEK se upoređuje MD5 checksum nek znaš da je file koji si skinuo ispravan.

Da, obavezna provera checksum-a, neretko se dešava da fajl koji je dev upload-ovao bude oštećen.

Može li se (sad) naći narodna verzija PowerAmp-a?

I kako da DashClock koristim na lockscreen-u? Na CM10 sam.

Poslednja izmena:
Nakon factory reset, da li će raditi link2sd ili moram sve ponovo da instaliram?

Poslednja izmena:
***,nije kompatibilna sa Nexusom 4...

Vidi stvarno nije a ja baš htio da ga probam :(
Kako nije komaptibilan? Prvi put to vidim za neku aplikaciju. Svašta.

Vrh Dno