Haos u dobrom ili lošem smislu?
Pošto ja koristim smart keyboard pro, ali neku običnu temu.
haos u pozitivnom smislu. te predikcije imaju smisla jedino na telefonu sa 5" i većim ekranom, jer zauzimaju puno mesta, pa ne vidiš šta pišeš od onoga što ti iskače gore. za klasično kucanje smart keyboard pro razvaljuje.Haos u dobrom ili lošem smislu?
Pošto ja koristim smart keyboard pro, ali neku običnu temu.
Možda je već bilo reči o tome, ali ne mogu da nađem...
Probao sam da 10ak albuma downloadujem sa Play-a na N4, kroz aplikaciju. Ostavio sam ga tokom noći, preuzeo je tipa 10 pesama. Nije do konekcije i opterećenosti servera jer preko desktop managera i UL i DL radi normalno. Probao sam clear cache & data, restart fona, kod kuće, na poslu... jednostavno neće, tj. radi toliko sporo da je to gotovo neupotrebljivo.
haos u pozitivnom smislu. te predikcije imaju smisla jedino na telefonu sa 5" i većim ekranom, jer zauzimaju puno mesta, pa ne vidiš šta pišeš od onoga što ti iskače gore. za klasično kucanje smart keyboard pro razvaljuje.
Je li ti update-ovana aplikacija Play Music?
Znacajno su poboljsali dload brzinu kroz poslednji update.
Za youtube postoji viral aplikacija koja omogućava pop up youtube snimka a ima li tako nešto kad su browseri u pitanju?
To radite iz Srbije? Kako? Meni Google Music daje samo pesme na telefonu?!
Ja još nisam Googlu dao svoj broj telefona
To ti misliš da nisi dao...![]()
Koristite li Google Authenticator? Koliko sam shvatio sa tim onda moram pored passworda svaki put unositi i taj kod kada se želim ulogovati na google servise?
Ja još nisam Googlu dao svoj broj telefona na šta me on stalno podsjeća, koristite li tu njegovu 2-step verifikaciju? Vrijedi li?
posto pominjete smart keyboard,ima li neko problem sa ispisivanjem lozinke u t9 modu?meni npr na tt4 i na nekim sajtovima odmah udari tacku ne prikazuje slova,isto i sa default podesavanjima.dok je ok u landscape modu i ok je na samsungovoj sa t9.inace mi je iskljucen preview slova na samoj tastaturi,kad ukljucim vidim sta pisem na tastaturi ali to me smara sa t9.
Je li ti update-ovana aplikacija Play Music?
Znacajno su poboljsali dload brzinu kroz poslednji update.
To radite iz Srbije? Kako? Meni Google Music daje samo pesme na telefonu?!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari