Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Nema na čemu :-D

Otvorio sam temu za weather aplikacije, da se ubuduce izbegne diskusija o njima na svakoj drugoj strani. Tema je ovde. Ponovite svoje argumente o svojim favoritima na linkovanoj temi.

Bravo za ovo, samo si trebao jos otvoriti posebnu temu za tastature :d

Otvorio sam temu za weather aplikacije, da se ubuduce izbegne diskusija o njima na svakoj drugoj strani. Tema je ovde. Ponovite svoje argumente o svojim favoritima na linkovanoj temi.

I šta ako se npr. pokrene polemika o music player-ima, otvorićeš posebnu temu o njima?

Ovo je tema za diskusiju o SVIM android aplikacijama i ne vidim razlog zašto tebi smeta ako se malo više diskutuje o jednoj vrsti aplikacija...

Bravo za ovo, samo si trebao jos otvoriti posebnu temu za tastature :d

Ne ponavlja se toliko cesto, zasad moze i bez nje. A moze je i otvoriti neko drugi, ne moram ja bas sve.

I šta ako se npr. pokrene polemika o music player-ima, otvorićeš posebnu temu o njima?

Ovo je tema za diskusiju o SVIM android aplikacijama i ne vidim razlog zašto tebi smeta ako se malo više diskutuje o jednoj vrsti aplikacija...

Meni ne smeta kad se diskutuje o jednoj vrsti aplikacija, nervira me kad se svakih par strana ponavlja ISTA polemika sa ISTIM aplikacijama i ISTIM argumentima. Dosad se nijedna problematika nije ponovila toliko puta. Posebnim temama ce se resiti vise problema odjednom.
Jesi li zadovoljan objasnjenjem, ili treba jos da objasnjavam?

Nisam ni tražio objašnjenje.

Mislim da ovo nije tema vezana za diskusiju aplikacija za vremensku prognozu...sta mislite ?

Koristim smart keyboard. E sad ona nema srpski rečnik. Mene zanima da li bih ja mogao da napravim nekako taj rečnik, pošto mislim da imam neki txt fajl sa bazom reči?

Koja se app beše koristi za podešavanje sync na određeno vreme? Na 2h da uključi sync...

Koristim smart keyboard. E sad ona nema srpski rečnik. Mene zanima da li bih ja mogao da napravim nekako taj rečnik, pošto mislim da imam neki txt fajl sa bazom reči?

Nista od toga, davno smo o tome pricali. Osim fajla sa nasim recima, treba ti i koliko se cesto jedna rec pojavljuje, tj. koliko se jedna cesce pojavljuje nego druga.

Probaj xperya keyboard, odlicna i ima sr.

Ima li kakva dobra aplikacija koja brise sistemske aplikacije (naravno imam root),a da nije link2SD...?

Titanium backup, root explorer...

ne znam za ostale ali preko titaniuma mozes i backup da napravis i zamrznes prvo aplikacije testa radi pre nego ih obrises,pored svih ostalih prednosti

Kako preko Titaniuma da deinstaliram sistemske aplikacije? Stalno mi izbacuje da ne moze da pronadje apk file? Telefon je rutovan,naravno. N4 je u pitanju.

^ Probaj preko ES File Explorer-a. Omogući root pristup i idi na App Uninstaller u okviru ES. Odaberi system i odaberi koje ćeš aplikacije obrisati.

Probao sad i ES i Root browser i ok je sve izuzev sto uopste ne mogu da nadjem news i weather koje bih da obrisem. A na titaniumu je ima ali ne moze da se obrise???

Kad smo kod Titaniuma, radi li vam opcija "Detach from Market"? Pošto ja kad to uradim (i restartujem telefon posle) i dalje mi je aplikacija u Play-u (a hoću da je skinem da mi ne nudi update koji ne želim).

^^ da li su ti cekirane sve stavke na pocetnoj strani titaniuma?
^ ne radi ni meni,isto kao tebi vrati se nakon restarta

Imam jedno pitanje za S2.
Od kada sam ga uzeo oduvek sam unosio nove brojeve u tel. memoriju i onda s vremena na vremene sinhronizujem sa google nalogom. Pre neki dan sam primetio da mi po defaultu stoji unos u google nalog direktno a ne vise na mobilni. I sada mi se pobrkalo pa pokazuje dupla imena, duple brojeve,... Kako sada da uradim da to sto sam unosio u zadnje vreme na google nalog prebacim na tel. memoriju? Znam da imam opciju da odlucim sta cu pokazivati u imeniku ali mi ne znaci nista ako cu iskljuciti imenik iz google naloga ako pre toga ne prebacim na tel. memoriju jer ce mi faliti dosta nekih izmena u imeniku i novih dodatih brojeva.

Ne znam, poenta je baš u tome.. Da ti ti brojevi uvek budu dostupni, čak i kada nemaš tel.

mozes da sredis sve na google nalogu pa exportujes,pa prebacis na karticu,napravis backup za svaki slucaj,obrises sve i importujes.ima li ovo smisla nekome? :-D

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno