Otvorio sam temu za weather aplikacije, da se ubuduce izbegne diskusija o njima na svakoj drugoj strani. Tema je ovde. Ponovite svoje argumente o svojim favoritima na linkovanoj temi.
Neću da vam se mešam u lepotu al' beše nekad Meteos... Očitava podatke sa autometeo stanica(bgd i Pančevo)...
A probali ste recimo http://rhmz.net?
Bravo za ovo, samo si trebao jos otvoriti posebnu temu za tastature :d
I šta ako se npr. pokrene polemika o music player-ima, otvorićeš posebnu temu o njima?
Ovo je tema za diskusiju o SVIM android aplikacijama i ne vidim razlog zašto tebi smeta ako se malo više diskutuje o jednoj vrsti aplikacija...
Koja se app beše koristi za podešavanje sync na određeno vreme? Na 2h da uključi sync...
Koristim smart keyboard. E sad ona nema srpski rečnik. Mene zanima da li bih ja mogao da napravim nekako taj rečnik, pošto mislim da imam neki txt fajl sa bazom reči?
Koja se app beše koristi za podešavanje sync na određeno vreme? Na 2h da uključi sync...
Ima li kakva dobra aplikacija koja brise sistemske aplikacije (naravno imam root),a da nije link2SD...?
Ima li kakva dobra aplikacija koja brise sistemske aplikacije (naravno imam root),a da nije link2SD...?
Kad smo kod Titaniuma, radi li vam opcija "Detach from Market"? Pošto ja kad to uradim (i restartujem telefon posle) i dalje mi je aplikacija u Play-u (a hoću da je skinem da mi ne nudi update koji ne želim).
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari