Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Proveri sta je potrebno za Blue Stacks, mislim .net 4. Ima jos varijanti, ali je Blue Stacks najbolji.

Jel postoji neka aplikacija za snimanje glasa + opcija za biranje za koliko minuta da ti ponudi da preslusas snimak?
Sad sam bio nesto zaboravio uraditi pa mi palo na pamet da vas pitam.
Sigurno vam se desilo da trebate nesto da uradite recimo 3 min nakon sto vam je receno da to uradite i vi zaboravite i setite se posle 15 ili se i ne setite.
E da ima takva aplikacija sa widgetom sa play opcijom i izborom za koliko minuta da vam kaze da preslusate podsetnik bilo bi dobro :D

Drzim Google Keep widget na pocetnom ekranu ali tu i kada napisem, ne obracam paznju na widget posle (jos i bojim razlicitom bojom tekst) :D

I meni treba nesto slicno :)

Doduse meni bi mnogo vise znacilo da glas koji snimim mogu da posljem drugoj osobi (voice mail), znaci da se dobro cuje a da snimak ne zauzima mnogo. Da li to moze neka aplikacija slicna skype-u/whatsup-u ili mi treba neka posebna aplikacij slicna diktafonu. I u tom slucaju jel ima neko predlog sta da probam?

Jel postoji neka aplikacija za snimanje glasa + opcija za biranje za koliko minuta da ti ponudi da preslusas snimak?
Sad sam bio nesto zaboravio uraditi pa mi palo na pamet da vas pitam.
Sigurno vam se desilo da trebate nesto da uradite recimo 3 min nakon sto vam je receno da to uradite i vi zaboravite i setite se posle 15 ili se i ne setite.
E da ima takva aplikacija sa widgetom sa play opcijom i izborom za koliko minuta da vam kaze da preslusate podsetnik bilo bi dobro :D

Drzim Google Keep widget na pocetnom ekranu ali tu i kada napisem, ne obracam paznju na widget posle (jos i bojim razlicitom bojom tekst) :D

Znam da nije bas ono sto zelis, ali uvek imas countdown u okviru sata. sigurno nemas 5 stvari da odradis u roku od 3 minuta pa da moras da cujes sta treba da odradis. namestis na 3 min i kada pocne da pisti, zamislis se zasto si postavio.
a ima i milion egg timer apliakcija.

Vidim na marketu da ima i neka movies free for you, lepo izgleda.

^ Hm, ne mogu da je nađem na PlayStore, može link?
Edit: Našao.

Poslednja izmena:
Moze neki link za epub knjige na srpskom jeziku.

Kako da namjestim sledece u WhatsApp aplikaciji:

Kad je telefon u vibrate modu, da vibrira kad stigne poruka?

Upaljena mi je vibracija za notifikacije, ali poruke od WhatsApp se ne cuju...

Kad upalim vibraciju u WhatsApp, onda mi non stop drnda telefon + zvono sto me nervira....

Meni vibrira notifikacija kad je u vibrate mode-u normalno na S4...

koji browser moze da kompresuje internet stranice kao Opera Mini jer mi lose radi na S3 i da pitam kako da ubacim cirilicu u telefon mislim treba mi u tastaturi a ne da mi telefon bude na cirilici?

Chrome
nysa4asa.jpg

Jel to chrome postaje ozbiljan browser ili? Koristio sam ga pre na početku, ali očajno je radio tako da i dalje mi najbolje leži stock.

Ne radi flash, jede ram -> ništa ne propuštaš :D

Imam identicnu verziju Chrome-a i nemam tu opciju ispod Preload....Svasta.

Nemam ni ja...

Prilozi

• uploadfromtaptalk1375623461802.jpg
    uploadfromtaptalk1375623461802.jpg
    22.1 KB · Pregleda: 260
Jbmliga, pogledaću na ženinom. Ne bi ni provalio nego prilikom updatea i prvog startovanja app posle toga me pitao da li da aktivira tu opciju.

Pogledao na tri druga uređaja i nema ni na jednom!?

Poslednja izmena:
Ima još takvih aplikacija gde nisu iste opcije dostupne od modela do modela... Facebook npr

Ta opcija je omogućena samo pojedinim korisnicima, nezavisno da li imaju Chrome ili Chrome beta.

Što to?

Vrh Dno