Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Note: The data compression feature is currently available to a subset of Android and iOS users - if you don't see the option, stay tuned, as we are rolling out the feature over the coming months. If you can't wait, you can install Chrome Beta for Android and enable the data compression feature right away.

Chrome beta je definitivno sve bolji, možda još malo da srede gutanje rama i biće odličan.
ja imam taj reduce data consumption, ili kako se već zove. Dobra stvar je što nije toliko agresivan kao opera mini, pa sajtovi ne budu "uništeni". Ali, zbog toga ne štedi previše, meni 23%.

Poslednja izmena:
Jel može neko da mi uporedi ovaj moon reader sa ovim besplatnim adobe acrobat readerom? Tj jel vredi kupiti ovaj na popustu, obzirom da je ovaj džabe?

I jel zna neko koja je cena tapatalka?

Aplikacija koja omogucava da se javimo na poziv pokretom ruke ili jednostavnim prislanjanjem telefona na uho, kao sto je to slucaj sa GS4: https://play.google.com/store/apps/details?id=in.smartwebs.air_call

Jel može neko da mi uporedi ovaj moon reader sa ovim besplatnim adobe acrobat readerom? Tj jel vredi kupiti ovaj na popustu, obzirom da je ovaj džabe?

Moon reader je mnogo bolji za citanje epub i mobi knjiga, a sto se tice pdf-a po meni je najbolji onaj pdf viewer koji valjda dolazi uz android, ali i moon+ reader nije los.

Poslednja izmena:

Kao što je rečeno, moon je više za manipulaciju elektronskim knjigama. Za pdf preporučujem ezPDF, mada može i moon da se nosi sa njima. E sad, moon ima vrlo zgodnu opciju smanjivanja osvetljenja ispod sistemskih 0% što itekako može da sačuva bateriju ukoliko se čita u zamračenoj ili potpuno mračnoj prostoriji. Ovo još više ima smisla na ne-amoled ekranima gde osvetljenje ume da ubije oči. Moon takođe ima pregršt opcija (stvarno puno) od kojih su najoskudnija ona za css. Ja koristim moon oko tri meseca i na njemu sam pročitao za to vreme oko 20 knjiga i nemam nikakvih zamerki. Ako mene pitaš vredi kupiti.

Instalirao sam neki 1clickvpn, on je tražio kao preduslov za pokretanje da stavim pattern lockscreen umesto običnog. Stavio sam, i sad nikako ne mogu više da se vratim na "normalan" način otključavanja. Izbrisao sam aplikaciju i nije pomoglo. Evo screenshot - a:
budyba6e.jpg

Obrisi i cache koji je aplikacija ostavila iza sebe.

Pogledaj u Security - > Device administrators da li ima nešto vezano za tu aplikaciju pa odštikliraj.

A zar ti nije bilo čudno što traži pattern? Mislim šta će mu to? Od tolikog tunnel bear i ostalih poznatih koji ne traže to, ti bas naleteo na pogrešan...

A zar ti nije bilo čudno što traži pattern? Mislim šta će mu to? Od tolikog tunnel bear i ostalih poznatih koji ne traže to, ti bas naleteo na pogrešan...

Koristio sam taj na kompu, pa rekoh da ga probam i na telefonu, pošto ne mogu da pristupim Play prodavnici. Tunnel bear nema na Amazon app store

Probaj settings>wireless and networks>vpn izbrisi tu sve sto nadjes ako ima, pa onda vidi

To je sasvim logično da traži pattern. Čak i default android vpn to traži.
U 90% slučajeva, vpn se koristi kako bi ljudi pristupili kompanijskoj mreži. A ako izgubiš telefon, ne želiš da tome ima pristup bilo ko. Zar ne?

Trebalo bi da ima veze sa device administration. Ako ništa drugo ne upali instaliraj ponovo pa onda idi u device administrators i odčekiraj tu aplikaciju.

To sam i uradio, ne pomaže.

Probaj settings>wireless and networks>vpn izbrisi tu sve sto nadjes ako ima, pa onda vidi

To je to, sad su mi se vratile one opcije koje su bile onemogućene... Skroz sam zaboravio da tu stoje opcije za vpn. Hvala puno!

Koristio sam taj na kompu, pa rekoh da ga probam i na telefonu, pošto ne mogu da pristupim Play prodavnici. Tunnel bear nema na Amazon app store
Ček ček, kako ne možeš da pristupis GP-u?
Kakve veze ima Amazon store? :confused:
To je sasvim logično da traži pattern. Čak i default android vpn to traži.
U 90% slučajeva, vpn se koristi kako bi ljudi pristupili kompanijskoj mreži. A ako izgubiš telefon, ne želiš da tome ima pristup bilo ko. Zar ne?

Pa ono, mislim koristio 3 vpn programa i nijedan mi nije tražio to da bi radio...

Poslednja izmena:
Ček ček, kako ne možeš da pristupis GP-u?
Kakve veze ima Amazon store? :confused:

Lepo, ne mogu ništa da skinem zato što se Google ne miriše sa mojim provajderom :
3e3e6e8e.jpg

Svuda, osim na kućnom wifi-ju, mogu normalno da skidam aplikacije. Zato koristim Amazon app store, koji nije loš, dozvoljava kupovinu aplikacija iz Srbije, ali mu fale mnoge aplikacije koje ima Play

A preko tunnel beara? Skineš ga preko 3g pa onda kao amer cepaš

Koji je to operater?

IPKO, živim u Gračanici, pored Prištine.

@Vojkan
Jedva whatsapp radi ovde, treba mu 2min da pošalje poruku, mreža je užas, samo u Kosovskoj Mitrovici koristim 3g, a neću tamo da idem sledećih 20ak dana.

Ranije je radio sa market enablerom, ali sada ne može, od kako su ubacili ovu novu verziju play prodavnice.

Jedino da nađem negde apk od tunnel beara, pa da probam s njim.

Hvala puno, ali izgleda da ne radi...
Piše: "Your image do not support apn service api, sorry :("

e majku mu...
neverovatno ali izgleda da si jedini na guglu sa tim problemom :)

I ja sam guglao pre nego što sam napisao to ovde, pošto ne volim ljude koji samo banu i pitaju nešto o čemu se lom puta pisalo, i ništa nisam našao :)
Evo screenshot - a:
a9a9u4y9.jpg

E znaš šta je to? Nekim ROM-ovima fali ta opcija da bi mogli da koriste TunnelBear ili neki drugi VPN. Ja sam bio nešto obrisao u ROM-u, pa nije radilo. To je ono što sam ti pričao u temi 4x da nije preporučljivo brisati šta ovi kažu, jer njima u USA VPN ne treba, pa im i taj mali fajl u romu ne treba. Predlazem ti da flesujes full rom i da probaš TunnelBear, siguran sam da je to!

Ima smisla, a vidim i da je na onom spisku vpn dialogs npr :)

E znaš šta je to? Nekim ROM-ovima fali ta opcija da bi mogli da koriste TunnelBear ili neki drugi VPN. Ja sam bio nešto obrisao u ROM-u, pa nije radilo. To je ono što sam ti pričao u temi 4x da nije preporučljivo brisati šta ovi kažu, jer njima u USA VPN ne treba, pa im i taj mali fajl u romu ne treba. Predlazem ti da flesujes full rom i da probaš TunnelBear, siguran sam da je to!

Ima smisla, a vidim i da je na onom spisku vpn dialogs npr :)

U pravu ste obojica :) Prvo sam probao na Nexusu 7, radio je Play store bez problema, i onda sam odledio proces VpnDialogs i proradio je i na LG-ju...
Jos jednom hvala cheers

Да ли Titanium Backup чува само апликације са Play Storea или и и оне инсталиране на други начин?

Nazad
Vrh Dno