Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Ne znam da li je to do aplikacije za tastaturu ili to ne moze bolje. Naime jako me nervira kada hocu nesto da kucam u neko polje npr. na gugl iz Delphine-a, da se ulogujem negde itd. sto mi tastatura uvek iskoci preko tih polja gde hocu i treba da kuckam tekst. Lose mi to sto nije namesteno da se ona automatski spusti. Koristim perfect keyboard free ako je vec do toga i ako sam jako navikao na ovu tast. zamenucu je ako je to razlog ovog iritatnog problema. Mada probavao sam pre i druge mislim da sam imao isti problem na koji u pocetku nisam obracao paznju ali sada vec iritira.

Kod mene se to ne desava, ili se desi jako retko. Koristim Swiftkey keyboard, ali ne koristim Delphin browser vec FF i Chrome.

GIF Camera

Sve je jasno iz naziva, mislim da je ovo najbolja besplatna gif camera aplikacija. Ok je odradjena mada sam na brzinu probao, od bagova primetih samo problem sa fokusom kada se sa prednje prebaci na zadnju kameru.

Ali generalno deluje solidno, snima do 60 frejmova i gif moze da bude do 20 fps.

Ima li neko link do inverted cm9 sms aplikacije (480*854)? Ubi mi oči obična.

Poslednja izmena:
S2 MIUI 4.1.2 ne radi focal.

Focal trenutno radi samo na 4.3 (CM 10.2). Piše na linku iznad. Biće možda za 4.2 (CM 10.1).

Ponadao sam se da je kao moto X kamera, pa da ce raditi... Potajno sam se nadao :)

Verovatno najbolja dz Time-lapse aplikacija - Droid Timelapse

Minimalisticki UI, dosta podesavanja i u ovoj free verziji a u Pro ih ima jos vise i u opisu ima napisano koje su razlike.. ali definitivno je skroz upotrebljiva aplikacija i kao free.

И код мене ради focal, али слабо. Лепо је замишљено и верујем да ће на крају бити супер, али тренутно није баш употребљиво.

S obzirom da je pravljena (i izvadjena iz), za CM 10.2.0 ROM, pretpostavljam da je veoma bitan "source" ROM-a koji mi koristimo. Dobro da hoce ikako da radi? :trust:
Kako pravilno uraditi Photosphere?

Tapatalk 4 je jedna od retkih aplikacija koja je po mom misljenju unakazena i unazadjena po svrsi koriscenja... Nadam se da ce moci 2ojka jos dugo da se koristi, zakon.

Kako blokirati reklame u Dolphinu? Ne vraca mi se na Firefox samo zbog adblock. Jel postoji neki plugin il nesto?

Ne znam da li je neko vec napisao, ali kamera sa Moto X (Moto X Camera APP) na mojoj Xperia S snima video u rezoluciji 720p sa 60 fps. za razliku od njega, stock snima samo u 30fps. :D

A vidis razliku? :) Da nije mozda sustina 60fps + pravljenje slow motion video snimaka? (a sto se tice toga 60fps je bulja, bez bar 120fps je prakticno beskorisno).

Jok, nego mi tako pokazao Mx player, u podesenjima. :D zanimljivost, cisto onako. :D

Izgleda da ne radi slow motion opcija u ovoj aplikaciji pa ne vidim svrhu popunjavanja memorije beskorisnim 60fps snimcima :) A i i da radi, 60fps je smesno za slow motion..

Da li u Titanium-u treba podesiti nesto posebno za backup ili ne?

Napravio sam backup, sad ga uploadujem na dropbox....

Narode, jel postoji neka aplikacija kojom bih povezao telefon i komp, a zatim na ekranu računara pokretao aplikacije i igrice? Naravno poželjno bi bilo da je neko to već isprobao i da radi.

Vrh Dno