Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Odloži reset dok ne izađe ova nova verzija swiftkey koja ima cloud sync.

Ne znam hoće li sačuvati rečnik. Trebalo bi, s obzirom na koji način se radi backup. U suštini, to ti je jedina opcija bez root-a.

Jel ok da snimim backup na internu karticu i onda prekopiram carbon folder na Hard disk i vratim na telefon posle factory reset-a i odatle restoreujem putem Heliuma?

Jel ok da snimim backup na internu karticu i onda prekopiram carbon folder na Hard disk i vratim na telefon posle factory reset-a i odatle restoreujem putem Heliuma?

Da, ok je. Može tako.

Imaš još jedan način za backup za Nexus 4. Preko WUG-ovog toolkita imaš backup svih aplikacija, ali to ti nije preporučljivo, pošto ipak hoćeš da odradiš factory reset.

Poslednja izmena:
Kako ne vidi? Jesi li vratio bekap na istu putanju?

Aha. Vratio folder na internal SD. CItao na XDA da je problem sto WIN ne prebaci .json fajlove i da to mora da se odradi preko ADB Pull-a. Sa tim niakd nisam radio, a i tanak sam sa CMD-om. Ko zna sta da li cu uspeti...

Video sam neki mail od SwiftKey-a za nešto kao SwiftKey cloud beta, radi baš to što tebi treba, pa potraži tu novu verziju.

Edit: evo ga link

http://bit.ly/skcloudbeta

Poslednja izmena:
Hvala, ali sam kao i svaki pametnjakovic vec obrisao sve... Sada prebacujem fajlove ADB transferom i nadam se da ce raditi backup. Hvala u svakom slucaju

Ta beta radi kao nova aplikacija, meni nije videla nikakva podešavanja, ni rečnik.

Jel jos neko ima problem sa ES file eksplorerom i cloud servisima? Kad god pokusam da se nakacim na gdrive,sky drive ili dropbox dobijam poruku tipa "network issue, can't load auth page", od svih konekcija jedino ucita login za onaj ubuntu.

Ne. Super radi ko mene ES.

Any.Do od mene +

Tasks aplikacija se placa, pa he zbog toga ne vidis. Zanima me kako mogu da prebacim. apk svoje placene aplikacije nekom ko je nema? Posto ce devojka mozda uzeti nexusa, a nema karticu, pa bih joj prebacio neke placene aplikacije, jer znam da nisu zarazene.

Nikako..od ICSa Google je uveo kriptovanje placenih aplikacija kako bi sprecio pirateriju..ta aplikacija je vezana samo za tvoj telefon i nalog..jedini nacin je da ubacis svoj google nalog u telefon devojke pa da instaliras aplikaciju kod nje

Ne možeš. Moraš da je krekujes. Ima odredjene verifikacije plaćena app (integracija account-a itd) , pa to ne može tako lako kao i ove free. Znam da sam jednom pokušao to, ali nije uspelo.

Inače kako znaš da nisu zaražene?

Poslednja izmena:
Ja sam mojoj devojci ubacio moj mail pored njen. Onda sam isključio sinhronizaciju Gmail i hangout.

Hvala svima, probacu obe :)
Jel Tasks radi i na S2 jer mi pise da ne podrzav moj telefon? Ili je to zbog toga sto sam iz Srbije?

I zasto Any.do ima dozvolu da salje SMS-ove?

Ne možeš. Moraš da je krekujes. Ima odredjene verifikacije plaćena app (integracija account-a itd) , pa to ne može tako lako kao i ove free. Znam da sam jednom pokušao to, ali nije uspelo.

Inače kako znaš da nisu zaražene?

Svakako su sigurnije od aplikacija skinutih sa neta. Ako su zarazene na GP, tu se vec nista ne moze. Al mi je glavni razlog kupovine aplikacija podrska developerima.

I zasto Any.do ima dozvolu da salje SMS-ove?

Verovatno zato sto mozes da postavis task da ti u odredjeno vreme posalje nekome sms. Sigurno developer ne bi stavio tu dozvolu samo da bi tebe nervirao.

Svakako su sigurnije od aplikacija skinutih sa neta. Ako su zarazene na GP, tu se vec nista ne moze. Al mi je glavni razlog kupovine aplikacija podrska developerima.

Pa nije baš tako... Nisu zaražene, barem ono nikad nisam imao problema... E sad može da se desi da neko ko krekuje aplikaciju da ubaci crvića i da ti uzima podatke i koristi telefon kad ti ni ne znaš. Mada postoje razni programi za autostarts...

Ja se ne sećam da je iko na forumu to dokazao... Sve se kao na netu dokazuje svi pricaju o antivirusima, a kad treba da se dokaže da postoji i od koje je to aplikacije onda muk. Dok ja to ne vidim ovde da se nekome desilo, a ne na netu (sjajna antireklama), ja ne verujem.

Poslednja izmena:
Vrh Dno