- Učlanjen(a)
- 25.09.2008
- Poena
- 915
Helium
Helium
recnik je na sd kartici i ostaje uvek. ako bas hoces da si siguran prekopiraj na drugo mesto folder android/data/com.touchtype.swiftkeyZna li neko kako da sacuvam SwiftKey recnik koji je prilagodjen meni kada radim Factory reset telefona?
Jel ok da snimim backup na internu karticu i onda prekopiram carbon folder na Hard disk i vratim na telefon posle factory reset-a i odatle restoreujem putem Heliuma?
Jel ok da snimim backup na internu karticu i onda prekopiram carbon folder na Hard disk i vratim na telefon posle factory reset-a i odatle restoreujem putem Heliuma?
Jel se zove bas "Tasks"? Ne mogu da je nadjem na marketu.Tasks je dobra.
Ne možeš. Moraš da je krekujes. Ima odredjene verifikacije plaćena app (integracija account-a itd) , pa to ne može tako lako kao i ove free. Znam da sam jednom pokušao to, ali nije uspelo.
Inače kako znaš da nisu zaražene?
Jel moze preporuka ze neku "To do list" aplikaciju?
I zasto Any.do ima dozvolu da salje SMS-ove?
Svakako su sigurnije od aplikacija skinutih sa neta. Ako su zarazene na GP, tu se vec nista ne moze. Al mi je glavni razlog kupovine aplikacija podrska developerima.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari