Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Ne mogu da veruje da ne može da se vidi taj podatak... Nije mi toliko ni potrebno, nego čisto sam hteo da vidim.

Jel' se nekome pojavljuje ova greska?

uploadfromtaptalk1374779757777.jpg

Ne mogu da skinem nijednu aplikaciju niti da update-ujem postojece.

Meni danas, probaj da obrises google nalog pa ponovo unesi meni je to resilo problem.

Upravo tako sam i uradio, i sve je ok. Prvi put mi se desilo pa zato pitam...

Jesu li popravili lag u swiftkey-ju?
I za ostale koji hoce swipe ;)
Swipe radi extra i na samsung stock tastaturi, predikcija za srpski je odlicna, mene samo nervira sto nema razdvojenu tacku i zarez, nego mora da se drzi tacka, pa da se bira zarez, pa back, totalno retardirano, zato koristim Xperia S tastaturu, swipe odlican, predikcija za srpski malo losija od samsungove, ali i dalje dobra i tacka i zarez odvojeni naravno :D
Inace sam ranije koristio SKP i mislim da je za one koji ne zele swipe najbolja tastatura.

Poslednja izmena:
Kako da na WhatsApp-u namjestim da mi vibrira telefon za novu poruku kada je telefon u silent modu a radi vibracija?

Ako nema u okviru samog Vibera (deinstalirao sam ga, pa ne mogu da pogledam), uvek mozes podesiti preko druge aplikacije, tipa Vibe.

Ima li neko problem sa tapatalkom? Kad uđem u neku temu ne vidim prva dva posta, ranije je sve radilo normalno na istoj aplikaciji.

RED ALERT. Jericho intervenisi :D :D :D

@troj imas dve teme na forumu za tapatalk, pokusaj da ih pronadjes, a ako ne mozes videcu ja da stavim linkove

Poslednja izmena:
Najnovija verzija od juče ne traži stalno logovanje na bench.
Samo izbacuju nove ispravke.

I meni isto, izluđuje me. Ne znam što se ne vratim na dvojku ko Đilke.

Ma vrati se. Kad bude izašlo final tad "možda" neće biti bugova, pa lepo koristiš ko čovek četvorku. Ovo je bre očaj, čas radi, čas ne radi, a da ne pričam što nema crne teme, pa mi ovo bledunjavo izgleda :)

Ja četvorku uključim kad hoću da vidim neki gif :)

Citanje spema o vasim problemima sa tapatalk daje mi isti osecaj zadovoljstva kao kada na sajtu citam o propadanju Zynge. Nemam nista od toga, ali mi daje osecaj topline oko srca :butt:

Meni cetvorka extra radi...

Meni ne rade notifikacije :(

Citanje spema o vasim problemima sa tapatalk daje mi isti osecaj zadovoljstva kao kada na sajtu citam o propadanju Zynge. Nemam nista od toga, ali mi daje osecaj topline oko srca :butt:

A tebi radi tapatalk? Otkrij nam tajnu? :p:p:p:p

Počeo sam sve više da koristim gugl vojis za prepoznavanje govora na srpskom i pisanjem svih vrsta poruka na mobilnom. Mnogo me nervira što googlevoice srpski prepoznaje fenomenalno ali ne raspoznaje nijedan znak interpunkcije - zarez, tačku, uzvičnik, upitnik, ama baš ništa za razliku od engleske verzije. Time je skoro odličan ali praktično neupotrebljiv.

Stoga uvek moram da se vraćam unazad i da dodajem znakove interpunkcije kako bi poruka bila razumljivija i pismena što na neki način urušava koncept pisanja poruka bez korišćenja tastature.

Ima li neko drugačije iskustvo?

* ova poruka je skoro u potpunosti napisana koristeci googlevoice na srpskom i to u pokretu - jutarnje trčanje. :)

I za ostale koji hoce swipe ;)
Swipe radi extra i na samsung stock tastaturi, predikcija za srpski je odlicna, mene samo nervira sto nema razdvojenu tacku i zarez, nego mora da se drzi tacka, pa da se bira zarez, pa back, totalno retardirano, zato koristim Xperia S tastaturu, swipe odlican, predikcija za srpski malo losija od samsungove, ali i dalje dobra i tacka i zarez odvojeni naravno :D
Inace sam ranije koristio SKP i mislim da je za one koji ne zele swipe najbolja tastatura.

Zarez more da se dobije kad se klikne na mikrofon levo od space-a. Jednom kad se odabere, postaje stalan. Tako da je Samsung tastatura bez mane.
Koristio sam Swift key ali glavna mana u odnosu na Samsung tastaturu je što nema gornji numerički red koji super dođe na note 2.

+1
Takodje prelazio par puta sa jedne na drugu i opet se vraćao Samsung tastaturi, jednostavno bolja je za malo.

Jel neko ima problema sa g+?
Meni držao telefon 2 sata budnim. Pre dva dana sam napravio nalog pa ne znam da li je to normalno ili ne? :)

Zna li neko kako da sacuvam SwiftKey recnik koji je prilagodjen meni kada radim Factory reset telefona?

Vrh Dno