Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Прва провера мора преког мобилног интернета.

Skinuo sam je besplatno ovu aplikaciju, napravio fotografiju ali dalje nije mogao da ustanovi moju lokaciju i tu je stao. svi drugi programi bez problema mogu da lociraju gde se nalazim preko wifi mreže. Šta bi on inače pametno trebalo da radi? :)

Ovo je pravi razlog mog javljanja - još niko nije mi rekao kako mogu na wifi only tablet da instaliram whatsapp ako već imam whatsapp instaliran na telefonu (vezan za broj), dakle paralelno. Neko nekad rekao je da moze preko TB, dok su drugi rekli da ne ide tako. Kako da prevarim tablet? ;)

Ako ti se niko nije javio, mozda to znaci da ne moze? :)

Jedan trailer od Cyanogen tima...
https://www.youtube.com/watch?v=PcpyavQSvMk

Ne vidim ništa konkretno, ali kontam da se taj feature (ili aplikacija?) zove Nemesis.

Messaging app gde NSA nece moci da spijunira.

The right person at the right time
The right pixel at the right time
The right look at the right time
The right path at the right time
The right spark at the right time
The right feeling at the right time
The right formula at the right time
The right tap at the right time
The right person at the right time
The right action at the right time
The right reach at the right time
The right smile at the right time

Jos samo Vip iskljucivo preko data. Smor :)

probaj ovo:

https://play.google.com/store/apps/details?id=vipracun.webnet.rs

----------

Flešovao sam danas JB, "godinu dana" nisam nikakve programe instalirao, koristio sam samo ono što sam ranije isprobao... :)
Zanima me, danas, koji su najbolji (i zašto, ako vas ne mrzi kratako obrazloženje):
1) File Manager
2) bloatware deinstaller
3) AD Blocker, Lucky Patcher ne može da odradi posao svaki put :(
4) Galerija
5) backup program (imenik mi je najvažnij)

Poslednja izmena:
File manager po meni root explorer,. Brz, lak za upotrebu, imas da dodas cloud naloge, po meni najbolji.

Ad away za reklame.

probaj ovo:

https://play.google.com/store/apps/details?id=vipracun.webnet.rs

----------

Flešovao sam danas JB, "godinu dana" nisam nikakve programe instalirao, koristio sam samo ono što sam ranije isprobao... :)
Zanima me, danas, koji su najbolji (i zašto, ako vas ne mrzi kratako obrazloženje):
1) File Manager
2) bloatware deinstaller
4) Galerija

1)root explorer или Total Commander или astro file manager
2)titanium backup
3)ad fly/ad away како ли се већ зове, мени не сметају рекламе :p
4) мени је stock али видим да људи хвале quick pic
5)titanium backup, а именик синхронизуј са Google налогом

1) File Manager
2) bloatware deinstaller
4) Galerija

1. ES File Explorer - Praktičan, može da pravi i FTP server za prebacivanje podataka, podržava i brojne cloud servise, pa je jednostavna manipulacija fajlovima na raznim cloud servisima, ujedno može pristupati root-u, brisati aplikacije (sistemske i korisničke), i još mnogo toga.
2. ES File Explorer i Titanium Backup
3. AdAway - odličan i jednostavan za upotrebu
4. QuickPic - Jednostavan, brz i funkcionalan
5. Titanium Backup, a za imenik imaš Google nalog. Ne treba ti drugi backup imenika. Ako ti je volja, možeš direktno na naloga povući kontakte na računar.

Što se SwiftKey tiče ja slova i ne gađam preterano, tu je njen sjajni algoritam da brine o tome :D
Imaš posle interesantnu opciju da vidiš na šta liči heatmap tipkanja

Не мењај SwiftKey ;)

6) Da ostanem na SwiftKey tastaturi ili ima neka alternativa? Nekako su mi sitna slova pa često mašim mada ta tastatura zna da uči...
7) Koji Skype da instaliram? Poslednju verziju?

Ostani na SwiftKey-u. Vrlo brzo ćeš se navići na predikciju + svajp mod za kucanje koji je odličan izbor ponekad.

Skype radi jako fino od poslednjeg update-a.

Sto se backup-a tice, G Cloud je super za recimo imenik, sms, bookmarks, čisto da pored Google-a, imas na jos jednom mjestu sve.

Jedino što SwiftKey tastatura ume da smandrlja i preko 40MB rama, inače je perfekcija.

Jesu li popravili lag u swiftkey-ju?

Nije baš sjajno ako misliš na iskakanje tastature u nekim slučajevima

Ne nego ja krenem da kucam a reči se pojavljuju nakon sekunde, dve..to me iznerviralo i prestao sam da koristim SK baš tamo od onog update-a gde su ubacili flow..sjebali su sve ostalo

Pa on ima Note 2, pa ni ne oseti :p

@Gibo
Pa ne znam za bateriju jer skype ne koristim konstantno nikad, mislio sam na performanse, nema sjeckanja, laga, blokiranja, fc-a....

Зато и троши батерију, кад су му перформансе у фулу :D

Ја сад немам ни Skype ни viber, чекам да изађе неки апдејт па опет инсталирам.

За старије верзије не знам јер сам са овом новом био задовољан до пре неки дан кад није прсо одједном и скино пола батерије:)

ne znaš koji je gori, dal googletalk koji voice ne može da prebaci na slušalicu ili skype koji video call ne može da prebaci na zvučnik?!

Nazad
Vrh Dno