Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Neka aplikacija koja menja wallpaper? Konkretno imam neka 7 wallpepera koja bih hteo da menjam na dan.

A jel' ina neka aplikacija da menja wallpaper zavisno od toga da li se telefon puni i ne? Video sam na nekom romu je bila ali ne mogu da se setim na kom. Kad sam priključio telefon na punjač počela je voda da kaplje u čašu i kako se telefon više punio tako se isto i časa na LWP punila.

Jel mozete da skidate .zip attachment-e u Gmail app? Mogu da skinem .rar a .zip ne. Od čega to zavisi?

^^^ probao već, meni to ne radi :-(

Vidi stvarno zip ne moze da se skine, a rar moze. Glupost

Teska glupost. Patim se duze vreme sa attachment-ima i nemam resenje za aplikaciju. Mozda cu morati da je promenim.

Probaj da zipujes duplo, ja sam ranije tako slao...odavno mi nije trebalo, pa ne znam da li radi.

Imate neki exe u zip fajlu, pa Gmail to može da otvori i kada prepozna - odbije da šalje. Rar ne može da otvori, pa ga prosleđuje. Dakle, sve u Rar.

Nemam .exe u fajlu, znam za to. Ništa zarazno, ali kaze unable bla bla bla...

Ima nešto što se čiki iz PRISM monitoring ne sviđa. :p

Ja odavno kad šaljem zip preimenujem extenziju u zzz.

Ima li neko mozda stariju verziju aplikacije "kurir" v2.4, pre nego sto su je pokvarili sa apdejtom? Bio bih zahvalan da je neko okaci ili mi kaze gde da skinem?

^ zastrašujući teaser. Nadam se da taj Nemesis, sta god bio, nema nameru da zavlada svetom. ;)

Da li postoji aplikacija za mts proveravanje računa i ako neko može da okači ili pošalje na pm, hvala.

Meni ova aplikacija puca katastrofa, šta god kliknem unfortunately application stopped.

I meni radi. Prošla verzija nije. Cim sam promenio rom, proradila. Imam staru verziju negde pa cu ti poslati kad stignem kuci

Jel postoji nacin da "normalno" ugasim Skype na telefonu osim "force close"?Imam Alcatel Idol-a.

Pa naravno. Ides na one tri tačkice u donjem desnom uglu i onda "sign out".

^ Tako je bilo i u Telenor aplikaciji. Od kako su je redizajnirali, moguće je proveravati stanje i bez data konekcije. Može se proveriti i dok je telefon povezan na WiFi.

Nazad
Vrh Dno