Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Ladno ovaj ugradjeni muzicki player nema volume slider vec mora preko dugmica. Mozeli to da se podesi, ili preporuka za drugi player? :)
Player pro ima, i jetAudio koliko se secam.

Mada ja koristim tako sto kliknem volume dugme, i onda se pojavi slajder gde mozes pomerati.

Poslednja izmena:
^^
PowerAMP

Moram da vam kazem da sam upravo probao minuum keyboard i znaci ono je neverovatno ocajno :D Ko se navikne na tu tastaturu svaka mu cast. Mislim ajde da ima nas recnik ugradjen, pa ono mozda bi i bilo lakse, ali posto treba da uci... Jos izbacuje i englesku predikciju, to je cao zdravo. Ostajem ja na mom Switkey-u :D

@milkobgd

Može i TTPod i mislim da je odličan player. Malo nerviraju ona kineska ili koja već slova ali sve bitno imaš označeno na Engleskom.

Meni je ovo ne dovrsen sajt,mnogo opcija fali.Podseca me na operu 15 :D

Moram da vam kazem da sam upravo probao minuum keyboard i znaci ono je neverovatno ocajno :D Ko se navikne na tu tastaturu svaka mu cast. Mislim ajde da ima nas recnik ugradjen, pa ono mozda bi i bilo lakse, ali posto treba da uci... Jos izbacuje i englesku predikciju, to je cao zdravo. Ostajem ja na mom Switkey-u :D

minuum je besmisleno koristiti bez savrsene predikcije... ne razumem zasto si i pokusavao ako nema srpski recnik :p

Pa htedoh da vidim kako radi :D Ono, ne znam treba i reci da nauci, znam koliko mi je bio problem na pocetku sa swiftkey, a da ne pricam tek sa ovom kako ce biti nekima :D

Dropbox mi je dao 48 GB uz S3 ...a vidim daje 48Gb i uz S4.... Ali posto vidim da mi se stanje ne menja,verovatno ne dobijam 2x 48GB :( Kakva su vasa iskustva?

Mozda moras uz taj modovani dropbox da odradis to... Ne zna ko mi rece da je dobio duplo i na S2 i na S3, a zamisli neko kasnije uzme i S4, pa ima 150GB :D

Pa evo sad googlam ,vidim da je bio neki modovani DB prosle godine...sada ne vidim nista u tom fazonu ;) Kakvi lopovi ovi iz DBox-a :p

jel moze preporuka za remote pc? bilo bi dobro da moze kontrola preko internet konekcije da mogu da koristim pc dok sam na putu.
naravno, teamviewer je prvo sto mi pada na pamet, ali me zanima da li ima jos nesto slicno, a mozda bolje.

hvala

Hteo bih i ja da koristim dropbox, pa ako moze neko da kaze kako da dobijem tih 48GB...

Evo googlao sam mesto tebe :( " m4b android player chapter support" i izbacio mi je na primer Akimbo koji se placa. Googlaj i ti to, pa vidi sta dalje kaže...

Googlao sam ja i instalirao 5-6 aplikacija pre nego da postavim pitanje... Ovde sam pitao sa nadom da neko koristi i zna aplikaciju koja radi normalno.

Hmmm... Ako si već odradio domaći a niko se ne javlja sa odgovorom, mozda trenutno nema spasa :-(

Novi Play je blagi uzas i jeza. Svima developerima, pa i meni, je znacajno opao download, jer sada korisnici mnogo teze nalaze nase aplikacije. Ako ukucate bilo koji termin u Search, dobicete samo 48 rezultata, sto je toliko suludo da nemam reci.

Ja nikada ne koristim web plej stor za skidanje. Ni sam plej stor na telefonu ne koristim za pronalazenje aplikacija, vec playboard, appbrain.

Jel se meni čini ili Hangouts zdere bateriju u pozadini samo tako u sklopu Google services?

Nazad
Vrh Dno