Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

da li vama tunnelbear da 1 gb?
vec 2 puta sam tvitnuo i sipak. drugi put sam skoro vec molio na kolenima ljubeci im stopala

Mozda im nesto nije u redu sa serverom, ali daje. Dao mi je za ovaj mesec. Ja to uvek pocetkom meseca aktiviram.

Ako ti treba samo za PlayStore i za update aplikacija: kad se konektujes, odradiš clear data za PS uđeš u PS i klikneš na accept posle možeš da ugasiš Tunnel Bear a kompletan PlayStore ce ti biti i dalje dostupan.

da li vama tunnelbear da 1 gb?
vec 2 puta sam tvitnuo i sipak. drugi put sam skoro vec molio na kolenima ljubeci im stopala

Meni isto bez problema daju dodatni gb. Isto tako odmah pocetkom meseca 'tvitnem' i sad ne mogu da tvrdim tacno, ali mislim da prilikom sledeceg konektovanja na TB dobijes taj bonus gb.

Ako ti treba samo za PlayStore i za update aplikacija: kad se konektujes, odradiš clear data za PS uđeš u PS i klikneš na accept posle možeš da ugasiš Tunnel Bear a kompletan PlayStore ce ti biti i dalje dostupan.

Tako sam i ja radio, ali u poslednje vreme mi se desavalo da PS nekako 'skonta' pravu IP adresu, pa mi kad menjam kategorije ukine paid aplikacije.

Poslednja izmena:
A što se uopšte zjbvte sa tim. Ja sam otvorio nalog na new york doduše u januaru dok još nije bilo ovog maltretiranja i kupovina mi radi normalno. Jedino mi tunnel bear zatreba kada su neku app zaključali za srbiju bez obzira jel free ili paid ali to je jako reka situacija. Mobile.de je npr jedva od takvih a za to ne mogu da potrošim gigić.
Probajte na GB preko tunnel bear ako može. Izvinjavam se ako vam treba za nešto drugo.

Poslednja izmena:
Da li se neko snašao sa novim Google play sajtom. Gde se sad vide permissions i gde su sada pisanja korisnika za aplikacije?

Da li se neko snašao sa novim Google play sajtom. Gde se sad vide permissions i gde su sada pisanja korisnika za aplikacije?

Pa kad kliknes na install, pojavi ti se prozor sa dozvolama i skrolujes listu.

Untitled 33.png

Instalirao sam sada TunnelBear. To mi u sustini sluzi za aplikacije koje nisu dostupne u nasoj zemlji?
Ne mogu sada nicega da se setim, pa ako ima neka korisna aplikacija a da nije dostupna u nasoj zemlji, recite, pa da isprobam kako to funkcionise ;)

Jel koristi neko fb beta?
Testiram vec neko vreme,dosta je brzi pri slabijim konekcijama i stabilniji,samo nije ostao ravnodusan s potrosnjom memorije.

Ako ti je nesto namesteno na private ili kako vec, posto ne koristim twiter, onda nece raditi..pisali su o tome na njihovm sajtu valjda..
a mozes i prema ovome: http://help.tunnelbear.com/customer...-received-free-gb-using-the-the-twitter-promo

bilo mi je postavljeno na protected tweets. namesteno, ali cu tek pocetkom sledeceg meseca da trazim. hvala za info

@Pablo
cim iskljucim tb, nece da mi skine update samoizbacuje greske. nije da nisam raanije tako radio :D

Facebook koči? Ma nemoguće :D

Kod mene na N4 ni standardna verzija FB ne koči, već radi tečno. The power of Nexus. :D
Mada, kao da je FB bitan u mom životu...

Meh, prvo sam video vest sa prvog linka, i nisam je pročitao u celosti. :)
Kasnije sam naleteo na drugi link i video o čemu se radi.....(zato sam i editovao)

Swiftkey nova beta...

Hi all,

We’re really excited to launch SwiftKey Cloud today as part of our latest beta!

Many of you have told us you love SwiftKey, but want a way for your personalized language insights to be backed up safely, so the moment you get a great new phone or tablet, or if it’s stolen or lost, your language data is already there waiting for you. Well that’s exactly what we’re rolling out today - plus a whole lot more.

There are three main features included in SwiftKey Cloud:
•Backup your personalized language profile and sync across multiple devices.
•Enhance predictions with Trending Phrases based on current news and Twitter buzz.
•Teach SwiftKey your writing style from even more online message archives

Kažite neku aplikaciju za praćenje programske šeme, ona tv vodič ne ažurira sadržaj već mesec dana.

Zna li neko kako da ocenjujem pesme u PowerAmpu? Posto ponovo pravim kolekciju muzike, pa me zanima.
PS. Pronasao sam nacin. Povuče se prstom izmedju opcija za shuffle i repeat, ako nekog bude zanimalo.

Poslednja izmena:
^ Dodirneš donju ivicu Album art-a i pojaviće se zvezdice za davanje ocena.

Ne znam gde da pitam, pa ajde ovde. Kako da proverim LifeTimer na android telefonu, konkretno LG L9?

Nikako. Ne postoji način.

Nikako.

Nazad
Vrh Dno